11/01/16 10:18
(http://nname.org/)

High Maintenance / Весело облужване (2016) – Сезон 1

high-maintenance-tv-show-on-hbo-season-1-canceled-or-renewed
High Maintenance е мини-сериал на HBO от 6 епизода, който проследява живота на един дилър на трева и още няколко шматки, негови клиенти. Идеята е била за лека неангажираща комедия, в която не само героите са на фокус, а и цялостната атмосфера на Ню Йорк. Артиси, гейове, гангстери и едно куче, героите всякаш нямат нищо друго за правене, освен да пафкат и да гледат замислено през прозореца, като по тая линия се усещат влияния на европейско/арт кино.

high-maint-1

Главният герой се разкрива последвоателно, понеже той по принцип не говори много, епизод по епизод научаваме по малко за него и чак накрая той избухва, като казва, че тая работа май не била за него.

high-main2

Запомнящ се момент е когато главния герой попада на снимачната площадка на Girls (друг сериал на HBO) и някакъв неудачник се опитва да го спре за да не попадне в кадър… Освен това една от героините слушаше по радиото NYC Radiolab, мой любим подкаст, което дава точки и вдига топката.

Обща оценка:
9/10

Чакаме сезон 2!

Публикувана на 11/01/16 10:18 http://feedproxy.google.com/~r/nname/~3/_ZHQeRhZDV0/

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване