11/13/16 21:30
(http://ivo.bg/)

Горд с победата си на първия тур в “Младост”, Борисов загуби днес и в София

На 9 ноември Бойко Борисов се опита в интервю по БТВ да вдъхне надежда за победа на извънредните избори в квартал “Младост” в София като мехлем за болката от загубата на президентските избори на първия тук три дни преди това.

ЦИТАТ:

Бойко Борисов към водещата Цветанка Ризова : …Вие забелязвате, че БСП се радват, но някак си малко внимават с радостта.

Водещ: Защо мислите така?

Бойко Борисов: Защото някак усложливо не беше отчетен изборът за най-големия квартал в София, или първи, или втори, не знам кой е по-голям между „Люлин“ и „Младост“, за районен кмет. Някак си услужливо беше пропуснато това. Знаете, че там имаше проблем с едно междублоково пространство, хората недоволстваха…

Водещ: А каква е връзката…

Бойко Борисов: Момент. ГЕРБ е партия, която веднага реагира. Оттеглихме нашия кандидат за кмет и предизвикахме ние, самите ние предсрочни избори в „Младост“. Е ми БСП не са на балотаж дори. БСП в „Младост“ не са на балотаж.

Водещ: Добре.

Бойко Борисов: На първо място е ГЕРБ, на второ е Кадиев, който ги напусна. Неговият независим кандидат. БСП са трети в „Младост“ на изборите за кмет.”

Днес обаче, на 13  ноември, партията на Борисов претърпя разгромяваща загуба и в този софийски квартал, който по брой на населението е седми по големина град в България. http://www.dnes.bg/izbori-16/2016/11/13/zaguba-na-gerb-i-v-mladost-desislava-ivancheva-shte-e-kmet.322138

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване