11/14/16 17:20
(http://ivo.bg/)

Кой е в агитката на “безпартийния” и “идеологически необременен” новоизбран президент Румен Радев

Румен радев

Източник: Пресцентър – БСП
Тази предизборна снимка, разпространена от пресцентъра на БСП ( която уж не била партията на Румен Радев), привлече вниманието ми с нещо дребно, което първоначално реших да не коментирам.
И все пак- нека споделя…
Става дума за младежа в най-лявата част на антуража на бившия генерал, който ни съобщи , че не бил обременен идеологически.
Въпросният младеж, който държи плаката с надпис “Румен Радев президент”, е тартор на червените екстремисти, които провалят в нарушение на закона и под закрилата на жандармерия легитимни прояви на неправителствената организация, настояваща за демонтиране на Монумента на окупационната червена армия МОЧА.
По странно стечение на обстоятелствата,  по молба на мои приятели, притеснени за детето си, попадало под влиянието на вопросния млад екстремист, имах около един час разговор с него. По-точно говорих аз, а той репликираше всяка моя теза с подмятания в стил “американците защо бият негрите”.
Това е агитката на “безпартийния” и “идеологически необременения” новоизбран президент.
Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване