11/14/16 10:19
(http://ivo.bg/)

Русия реагира радостно на изборите в България чрез Калашников- чакаме какво ще изстреля тук Макаров

“Резултатите от изборите в Молдова и България показаха, че евроинтеграцията не е пътят, от който двете държави се нуждаят. Това, каза председателят на руската парламентарна комисия по въпросите на Общността на независимите държави (ОНД) Леонид Калашников, съобщи РИА Новости.

„България и Молдова днес показаха, че евроинтеграцията съвсем не е пътят, от който двете държави се нуждаят”, каза пред РИА Новости Калашников”. ( actualno.com)

Както виждаме, под дулото на Калашников от Москва ни сочат пътя. Той е утъпкан от Решетников ( Леонид), неофициалния досегашен надзирател на българското русофилство,  който обаче изненадващо за неговите питомци в България беше свален от Путин миналата седмица от поста директор на Руския институт за стратегически изследвания ( РИСИ).

За какво ли е наказан генералът от КГБ Решетников при тези успехи, които жъне в единствената страна в света, в която има Национално движение Русофили? “В коя друга страна има национално движение на русофилите?!” , възкликва с основателен възторг от успехите си Решетников, специалист по русифицирането на България в едно интервю : http://rusofili.bg/38202/ ).

Не бих се учудил да се окаже, че в престараването си да направи невъзможно повторението на президентския пост в България да има проатлантически държавник Решетников е допуснал да бъде сринат Бойко Борисов, истинският гарант за безметежното поцъфтяване на русофилщината тук, вмето да направи така, че маргиналната все  пак президентска позиция да съчетае своя нов прокремълски профил със запазване на най-голямото завоевание на путинизма в лицето на досегашния премиер, изпаднал в беда от приятелския огън на Румен Радев.

Остава да видим какво ще изстреля по въпроса и посланикът им в София Макаров ( Анатолий).

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване