11/22/16 09:34
(http://ivo.bg/)

Мигрант умря от студ и глад – точно спроред препоръката на комента(р)тора Андрей Райчев

Тялото на афганистанец бе намерено в землището на село в община Брегово и според данните от аутопсията мъжът е починал от глад и студ, съобщават от полицията.

Жител на село Косово, община Брегово сигнализирал вчера на тел. 112 за открит труп на мъж в помещение на помпена станция в землището на селото.

При оглед на местопроизшествието разследващите не са установили видими следи от насилие.

Намерена била регистрационна карта на чужденец, издадена на 18-годишен гражданин на Афганистан. Тялото е транспортирано във видинската болница.

Според заключението на съдебния лекар след извършената аутопсия смъртта на младежа се дължи на измръзване и недохранване.

По случая в Районното управление на полицията във Видин е образувано досъдебно производство. ( OFFNews)

От горното съобщение се вижда, че препоръките на любимия на българските телевизии комента(р)тор и ментор ( от “менте”- например прогнозата му от миналото лято, че всеки момент Меркел ще бъде почетена, не само не се сбъдва, но е с обратен знак опровергана) на “политичския елит” Андрей Райчев се изпълняват. На 4 март 2016 г. той завия по БТВ, че бежанците трябва да знаят, че тук ги чака глад и бой. http://clubz.bg/36349-andrej_rajchev_tezi_balyci_liberalcheta_prodyljavat_da_se_zabavlqvat_sys_svoite_gluposti

Райчев, заедно с колегата си по фашизоидност проф. Михаил Константинов ( който пък препоръча по бежанците да се стреля), предупреди в същото предаване, че мигрантската вълна ще създаде лидери от фашиздоиден тип в Европа. И поне за това се оказа прав, доколкото самият той е сред лидерите, формиращи фашизоидно общественото мнение в една европейска държава.

Остава сега новината за гладната смърт на бежанеца да бъде разпространена достатъчно ехидно и обидно за всеки друг, подобен на него, за да се изпълни докрай указанието на Райчев- а именно, мигрантите да знаят какво ги очаква тук.

Така мисля аз, “либералчето” ( по Райчев), който си позволявам да обобщя с две думи: позор за страната ни!

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване