11/26/16 16:01
(http://ivo.bg/)

Мюсюлманските шлемове на Александър Невски и ( дядо ви) Иван Грозни

За читатели, които ползват английски език, публикувам научни доказателства за ислямските корени на руската държавност в изследване, подкрепено със снимки на “руско-арабски” оръжия, скрити от публиката в руските музеи. http://chronologia.org/en/seven/4N13-EN-1.pdf

Можете да видите и шлема на Александър Невски, натрапен като патрон на българското православие от руските “освободители”, както и шлема на Иван Грозни, титуловал се като “цар на българите” след генцида, който наложил върху волжките българи през 1552 г.

На шлемовете на тези “братушки” е било изписано първото изречение от свещения за мюсюлманите Коран, чието трикратно произнасяне пред свидетели е условие за приемане на исляма: “ Няма друг Бог, освен Аллах и Мухаммад, неговия пророк”!

За Александър Невски е известно на просветените отдавна, че е приел исляма като слуга на монголската Златна орда по времето, когато тя се ислямизира също.

Още по-поразителен по своето грозно лицемерие е случаят с Иван Грозни. Два века след Невски първият руски цар продължавал руската традиция да води войни срещу  мюсюлмански “неверници”  ( като волжките българи) с оръжия, украсявани с арабски букви и дори с цитати от Корана.

Изследването акцентира върху факта, че онази Русия е била двуезична- ползвала е руски и турски като два официални езика едновременно.

Old Russia as a bilingual state with Russian and Turkic as two official languages

Letters considered Arabic nowadays were used for transcribing Russian words

Alexander Nevskiy and Ivan the Terrible wore helmets with Arabic writing

“Russo-Arabic” weapons were removed from public sight

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване