12/01/16 17:40
(http://ivo.bg/)

Джоузеф Доул е “склонил” Борисов да се откаже от подкрепа за кабинет с мандат на фашизоидни рашисти

Във връзка с публикацията ми в ivo.bg вчера, в която направих доста обосновано предположение за състоялия се на 30 ноември преврат срещу Борисов в ГЕРБ начело с Цветанов, днес получих(ме) следната интерпретация от страна на самия Цветанов: всъщност той бил склонил Борисов да си промени мнението и го държал информиран за това, че мнението му се променя, макар и да отсъства в момента на демонстративното промененото му от “собствените” му депутати мнение.

http://clubz.bg/47685-cvetanov_sklonil_borisov_da_ne_podkrepq_patriotite

Вчера Цветанов употреби думата “ уведомил” по отношение на твърдението, че до Борисов ( все пак) е достигнала новината, че му сменят мнението в негово отсъствие докато е в самолета за Будапеща.

Днес вече се натъкваме на корекцията “ склонил”. Цветанов го бил склонил.

Разбирам, че скачените съдове искат да замажат явната пукнатина между тях. Все още са си нужни взнаимно.

Но като съм казал А ( макар всички да се правят, че няма такава буква ), да кажа и Б за ББ и за истината точно кой го е “склонил”. Казва се Джоузеф Доу и е председател на Европейската народна партия.

Джоузеф Доу се е обадил на Борисов и в прав текст го е заплашил, че ГЕРБ ще бъде изключена от ЕНП, ако подкрепи рашистките фашизоиди да съставят правителство в страната, в която на власт е партия с претенция да представя граждани за европейско развитие на България. Случаят напомня на заплахата от страна на германските социалдемократи към новия лидер на БСП Георги Първанов да лишат партията му от субсидия, ако продължава да бъде единствената европейска соцпартия, подкрепяща Милошевич.

Описах този исторически факт преди 6 години в “Течна дружба”. И до днес никой притежател на микрофон не посмя или не пожела да попита Първанов ( или Петър Стоянов) за коментар на това събитие, състояло се в кабинета на президента Петър Стоянов, където пратеникът на германската социалдемократическа фондация Фридрих Еберт , депутатът Гернот Ерлер, е заплашил с финансова санкция Първанов и неговата БСП, с което е постигнал преобръщане на столетницата тук в полза на присъединяването на България към НАТО .

За съмняващите се в определението за фашизоидността на онези, които наливат руски газ в раздухвания за целите на Москва огън на българските страхове от митичната бежанска вълна в България, прилагам линк към едно сборище на типични нашенски фашизоиди, които би трябвало с поведението си да възбудят протестите на другарите антифашисти ( ако не бяха едно и също с тях). http://offnews.bg/news/Obshtestvo_4/Da-gi-nareka-majmuni-shte-obidia-zhivotnite-video_641216.html

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване