Thalloderma Shop
12/23/16 17:36
(http://ivo.bg/)

Четири истини, които Путин (все пак) призна без да иска

Не е вярно, че Путин (само) лъже. Той изрича и истини ( за разнообразие).

Ето някои от тях, които той сподели на любимото си годишно пропагандно шоу, в което рекордно бяха поканени два батальона журналисти ( около 1200 души- по руски данни).

Ето как Путин обоснова принципа “целта оправдава средсвата”, формулиран от йезуитите, актуализиан от нацистите, съветизиран и след това имитиран успешно днес от путинския рашизъм.

1. Няма как да се докаже, че руски хакери са отговорни за атаките ( в полза на кандидатпрезидента Тъмп и във вреда на Хилари Клинтън- бел. авт.), но по-важна в случая е информацията, която са разпространили, тържествува Путин.  Т.е. , щом не може да се докаже, престъплението не се е състояло.

 

2. Малко ме изненадаха изказванията на (други) официални представители на действащата администрация в САЩ, които по някаква причина започнаха да доказват, че въоръжените сили на САЩ са най-мощните в света. С това никой не спори”, каза Путин в пристъп на откровение за истината, след като буквално вчера помпаше военния елит на своята империя със самочувствието, че разполага с най-силната армия в света.

3. Рузвелт би се обърнал в гроба, ако види Америка днес, взе страна на републиканците за пореден път Путин, съобщавайки абсолютно сигурната хипотеза, че Рузвелт, ако беше жив, би се ужасил от подкрепата на Путин за Тръмп и обратното. 

4. Русия в момента е по-силна от всеки потенциален агресор, отсече също така самодържецът от Кремъл. Факт! Няма такъв агресор,  който би посегнал на Русия. Нещо повече, няма желаещи изобщо в света.

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване