Thalloderma Shop
01/02/17 21:22
(http://psabev.blogspot.com/)

Равносметка 2016

Честита нова година!!!

2016 беше една динамична, незабравима и емоционална година за нас. Пътувахме много, ама наистина много, статистиката сочи, че сме сменяли населеното място средно веднъж на всеки четири дни… Минахме 300 000+ км на колата и доста задобряхме в тетриса при реденето на багажника.

Буквално изтъркахме триъгълника София-Пловдив-Русе, но освен него бяхме на ски в Банско…

Ходихме и на море в Ставрос и Олимпиадa в Гърция.

Обикаляхме от Тутракан до Панагюрище и от „Орлова чука“ до „Божиите очи“…

Отидохме на две сватби, на раждане (вече сме вуйчо и вуйна), на кръщенка и на погребение (баба Янка почина). Накратко казано, светът се върти, животът си лети…

Извън България посетихме Гърция и Румъния по два пъти, Дания и Швеция, разходихме се по „токчето“ на Италия,  бяхме и в Берлин (този път с децата).

Петър изнесе лекция пред 1200 души (персоналът на Booking.com в Амстердам), говори на OpenFest и още няколко други конференции. Проведохме второто издание на QA: Challenge Accepted и подготвяме трето такова. Създадохме Webbicus и проведохме три издания на експеримента IT-Weekend в Луковит, който ни се получи доста добре.

Петър смени работата си и започна на изключително предизвикателна позиция в SBTech, отново свързана с доста пътуване между София и Пловдив. Въобще, очертава се не по-малко интересна 2017 г.

И, както е по традиция…

Любимите ни публикации по месеци от 2016 г.

Избрахме ги разнообразни. През януари Биляна публикува една чудесна рецепта за крем с черен шоколад, маскарпоне и ягодиПрез февруари пък Петър обнови популярната ни класация за най-добрите летни и зимни гумиДойде сезонът на пътуванията и ако вие също мислите да пътувате през 2017 г. и ще купувате куфар, непременно прочетете съветите ни в статията Багаж за пътуване – какъв куфар да вземем?. През април ви разказахме преживяванията си от края на 2015 г. в Дубай, Абу Даби и пустинното ни сафари там. През май писахме за Малмьо, а през юни – за  Копенхаген. През юли писахме за новостите в Google Maps и ги проверихме с големите български градове. За август решихме, че е важно да знаете какво да правите, ако ви убоде морски таралеж. Септември беше пикът на честите ни пътувания и единствената ни публикация ясно го отразява. И понеже от класацията ни изглежда сякаш блогът ни е почти travel-блог, през октомври решихме да споделим IT тема и как да внимавате да не затриете Instagram-акаунта си само с един клик. Няма как да не изберем Южна Италия за ноемврийски пост, обаче. Беше супер преживяване! И, придобили доста опит от пътуванията с деца, решихме да завършим декември с 12 съвета за екскурзия с деца.

Успешна нова година и до скоро!!!

Материалът Равносметка 2016 е публикуван за пръв път на Блогът на Биляна и Петър Събеви.

Публикувана на 01/02/17 21:22 http://feedproxy.google.com/~r/psabev/~3/iclKvSDfGWg/

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване