Thalloderma Shop
01/02/17 17:45
(http://ivo.bg/)

Тато, Бойко и гени(и)те им

Не знам дали за жълтите медии важат правилата за разграничаване на жанровете, но в рубриката Редакционна статия ( т.е. позиция на редакцията, отразяваща всъщност мнението на шефа и на онзи, който му плаща) т.н. агенция ПИК публикува неподписан шедьовър от класиката на лигавенето пред вожда. Под такова нещо наистина е срамно да се подпишеш с името си и е безсрамно да вмениш колективна вина на цялата редакция. http://pik.bg/само-в-пик-и-ретро-внукът-на-бойко-копие-на-дядо-си—малкият-е-любознателен-и-усмихнат-ве-news619249.html

Ще обясня на края на този резонанс защо тиражирам текст, който не бих искал да рекламирам. Запазете търпение. Смешното е на финала на изригналата боза, замислена като шампанско в прослава на началника.

Най-напред цитирам заканите един ден да ни управлява “избраникът на боговете”, внукът на Бойко Борисов- просто защото му било писано по рождение.

Ето част от добрата прокоба ( ако позволите това дървено желязо):

“Нумеролозите пък обясняват, че децата, родени в неделя, са подвластни на Слънцето ( вероятно става дума за дядо Бойко- обяснителна бележка на ivo. bg), което им дава чар, амбиция и магнетизъм. Още от малки те искат да са лидери. Когато пораснат, никога не остават в сякката на другите ( как така-ами ако сянката е на внучето на Путин?- бел. ivo.bg) . Много са енергични, постоянно са заети с нещо ( колко изключително е да са постоянно заети с “нещо”!- бел. ivo.bg) и се опитват ( невероятно, оптиват се!- бел. ivo.bg ) да постигат успехи в нещата, които правят. Тези деца стават делови личности, които се стремят към победи в работата, независимо какво ще им струва това.

Децата, родени в седмия ден от седмицата, от древни времена са били смятани за специални. Считало се е, че те имат особени способности, които ги защитават от бебешка възраст от уроки. В някои страни такива бебета се смятат за избраници на боговете, за същества, които могат да разбират това, което е недостъпно за останалите хора.”

                 
САМО В ПИК И “РЕТРО”! Внукът на Бойко копие на дядо си – малкият е любознателен и усмихнат, вече опитва да говори
Автор: ПИК

САМО В ПИК И "РЕТРО"! Внукът на Бойко копие на дядо си - малкият е любознателен и усмихнат, вече опитва да говори

А сега, ето кое в тъпото произведение е смешно до (червен) плач: след края на лиготията следва линк за желаещите да пийнат още от бозата на прославата и чрез подкрепяща статия за това какви ги е сътворил внукът на Тато в САЩ. Редакционната статия прави връзка с предложение “цялата истина вижте на …”

(За всеки случай, за да не изтрият линка, публикувам и текста за “малък Тошко”, който идеално се връзва с панагерика за малък Бойко).

 

САМО В ПИК И "РЕТРО"! Тодор Живков-младши проигра всичко на комар - внукът на Тато си изкарва прехраната с покер в Калифорния

http://retro.bg/zvezdi/todor-zhivkov-mladshi-strongproigrastrong-vsichko-na-komarbr-nbsp_11674.html

Звезди 30 дек. 2016, 09:05

“Пълен финансов фалит е застигнал Тодор Живков-младши, едноименния внук на Тато, който от 2 десетилетия се подвизава в САЩ като професионален комарджия. Синът на Владимир Живков и красавицата Маруся Мирчевска години наред си изкарва прехраната с покер, но в последно време е изпаднал в лоша серия и е изгубил почти всичките си спестявания.

Напоследък Тошко-джуниър участва в турнири с вход по 200-300 долара, а голям удар не е правил близо 3 години. Нашенецът е известен в комарджийските среди по Западния бряг като наследник на комунистическа върхушка.

Тошко-джуниър, който играе в Калифорния под името Тед, не е печелил сериозни суми от пролетта на 2013 г., когато се облажи с $42 000 от Световните серии по покер. След това 37-годишният мъж не е заработвал повече от по 1000-2000 долара, колкото да плаща наема на виличката си в Малибу. От началото на настоящия сезон Живков има печалби за малко от над $20 хиляди, които не били достатъчни дори да си покрие участието в турнирите и ежедневните разноски.

Освен вилата под наем Тед Живков има малко ранчо в Аризона. То е негова собственост, след като се възползвал от небивалия спад в цените на недвижимостите през 2009 г., за да го придобие изгодно с парите от последния спечелен турнир.

Веднъж годишно наследникът на Тато се прибира в България, за да се види с братовчедките си”.

Както виждате, става дума за Тато, Бойко и техните гени(и) – включително сред обслужващия ги медиен персонал .

 

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване