Thalloderma Shop
01/29/17 21:12
(http://ivo.bg/)

Медийна светлина в тунела на тъмните руски пропагандни ходове у нас

Най-после в българска медия се появи информация, която разконспирира  ( за широката аудитория ) личността и част от делата на генерала от КГБ, специалист по днешната русификация на насилствено съветизираната ни 45 години страна Леонид Решетников, когото от 6 години наричам в книгите и статиите си “неофициален генерал-губернатор” на България. http://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2017/01/27/2907055_aso_dama_pop_shpionin_v_igrata_mejdu_rusiia_i_bulgariia/

“Капитал” осветява нюансите в боричкането на  личностите, обществено-партийните инструмченти, чрез които Москва и нейният обслужващ персонал тук се надпреварват да (у)служат за налагане на руския интерес в България.

(Препро)четох събраната в този текст информация с интерес и уважение към труда на авторите му с единствената коригираща забележка по отношение на оглавявания от Решетников (до 4 януари 2017 г. )Руски институт за стратегически изследвания ( РИСИ): тази пропаганадно-шпионска институция се рекламира свободно със собствен щанд на изложението на книгата в НДК от години, а не от миналото лято.

Щандът на РИСИ се излага в рамките на изложението в София година след година сред шумните тълпи купувачи наоколо. На показ е с малоумната си печатна рашистка пропаганда. Но българските купувачи на книги не й се връзват, а продавачите, бидейки наясно с този факт, скучаят по цели дни с увисналите бради на православни фундаменталисти над своите четива.

Кремълският хибриден юмрук е на дълги, необезпокоявани от властта у нас позиции. Дреме върху старите си съветски позиции, но на кого му дреме!?

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване