Thalloderma Shop
02/01/17 22:46
(http://ivo.bg/)

Московски фак(с) за Булгартабак

От много години от Москва пристигат всякакви изнасилващи България заповеди, но рядко някой тук си го признава. http://www.dnevnik.bg/biznes/2017/02/01/2910852_dps_i_faks_ot_moskva_provalili_sdelkata_za_bulgartabak/

Лидия Шулева призна най-после причината за спряното през 2005 г. раздържавяване на изключително важния ( най-вече за политическия монопол над турските гласове на балансьора в българската политика ДПС ) Булгартабак, продаден в крайна сметка на руската ВТБ от Бойко Борисов през лятото на 2012 г. без никаква съпротива срещу изнасилването от страна на похотливо притихналата московска пета колона.

Имало е фак(с) от Москва.

На Сакскобургготски, премиер на (уж) суверенната България по онова време, му извивали ръцете. Той, както излиза, се предал. И не се е оплакал от изнасилването досега. Ще да му е харесало, май, което окуражава изнасилвачите да продължават да изнасилват България безнаказано.

Няма да превеждам от английски какво означава на мадридско-банкянски въпросният фак(с).

Който разбрал, разбрал…

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване