Thalloderma Shop
02/10/17 07:30
(http://ivo.bg/)

Грозното лице на един садист, обявен за “икона” от русофилската пропаганда у нас

Проруската пропаганда у нас героизира със задна дата убития на 8 февруари сепаратистки военен командир в Донбас Михаил Толстих, по прякор Гиви. Бил герой, легенда, икона, любимец на жените.

Грозното лице на войната обаче далеч не е толкова красиво, както го описват нашите русолбюци.

Ето за какъв садист става дума във видео, заснето очевидно като реклама на “качествата” на тази “икона” от камери на телевизия, заснели опиянението на Гиви от властта му над вързани хора. Озверелият Толстих бие с дръжката на пистолета си в лицето вързани пленници, реже им пагоните и ги кара да ги гълтат, заплашва ги с мачете и те очакват всеки момент той да го употреби за целите, заради които го размахва …Можем само да си представим след това садистично перчене пред камерите какво се случва с ужасените пленници зад кадър. https://www.facebook.com/Divanna100/videos/1868689573349325/?autoplay_reason=user_settings&video_container_type=0&video_creator_product_type=2&app_id=2392950137&live_video_guests=0

Понеже и най яркото доказателство за диващината на един терорист не е в състояние да преубеди фанатиците, които ще го оправдят на принципа, че и другите са “маскари”, припомням каква е разликата между украинците, които стоят зад каузата на националното освобождение и онези срещу тях, които гузно крият собствените си жертви. Тази разлика се вижда от почестите и масовата, наистина всенародна скръб на украинците за техните жертви и гузния начин, по които в Русия бързат да заровят тайно труповете на своите сънародници, загинали като завоеватели на чужда тертория.

http://www.ideyazabulgaria.org/aktualni/ot-facebook/4900-4900

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване