Thalloderma Shop
02/11/17 11:10
(http://ivo.bg/)

Борисов потвърди и повтвърди намеците за общо управление с БСП

Някой вярва ли, че Владислав Горанов, финансовият министър на Борисов, може да си позволи фриволен намек за вероятност да бъде създадена коалиция между ГЕРБ и БСП без санкцията на своя началник? 

“Ако се наложи да се прави широка коалиция, вероятно ще се сложат приоритетите на масата и ще се дискутират”, заяви вчера в “Панорама” по БНТ Горанов. Той се аргументира с това, че на коалиционните партньори на ГЕРБ в кабинета Борисов-2 не можело да се разчита.

На пресконференция днес Борисов не само потвърди , но и повтрърди намеците за все по-отворената врата пред възможността за коалиционно управление с БСП.

“Благодаря за изказването на президента Румен Радев в Германия, че България е стабилна и със стабилен икономически растеж. Аз нямам спор с БСП за състоянието на държавата, каза бившият премиер Бойко Борисов. “Ще дойде време и ще разберете защо предприехме тези действия за изминалите парламентарни избори. Но сега е рано още”, доближи се той още малко до Радев и БСП, дистанцирайки се все повече от онези, с които управляваше доскоро. А към уж големия противник направо направи реверанс с думите, че НЯМА ПРОБЛЕМ С БСП.

Апропо, да припомня ( понеже отдавна и много пъти съм прогнозирал такова развитие на генетично близките ляво-десни близнаци), че Борисов беше готов да управлява с БСП и след изборите през октомври 2014 г., когато предложи публично на лидера на на победената соцпартия Михаил Миков поста председател на Народното събрание, а извън кадър и на кадрите му- цели 4 министерски поста, включително на отбраната.

Какво ли ново се заканва да ни разкрие “един ден” Борсов по този въпрос? Може би “новото” ще е в това, че старата любов ръжда не хваща ( както и пачаврата -леке)?

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване