Thalloderma Shop
02/14/17 21:02
(http://ivo.bg/)

Защитете Путин от мен ( и от Тръмп, май)

В Русия подготвят закон за защита на държавата – защото Путин, това е държавата.

С други думи, ЗЗД, какъвто е имало в българското царство в онзи период между двете световни войни, който марксистко-ленинската историография в нашата съветско-руска губерния нарича фашистки. http://www.mediapool.bg/rusiya-obmislya-zakon-za-zashtita-na-putin-ot-antiputinski-kampanii-v-chuzhbina-news260183.html

Аз гласувам “за” ( защо пък да не мога, след като в Русия медиите и депутатите  стискаха палци за победата на Тръмп, макар да не е ясно, дали няма ги наведе в позата “хванете се за палците”).

Гласувам в подкрепа на законодателната идея Путин да бъде обявен за защитен от руските закони уникален екземпляр от кафявата книга на застрашения от изчезване през 90-те години на миналия век вид хибриден съветско-руски несменяем вожд, който никога не се е явявал на истински избори с истинска конкуренция.

Утвърждаването на Путин ( все  по-малък и жалък) като защитен от руските закони коч, т.е. водач на стадото, прави негов фен дори и от мен, малкото камъче в ботуша на петата му колона у нас. Чувствам се признат.

Путиноидните пропагандисти у нас отдавна заклеймяват разни нищожества в България, които си позволяват да не обичат Путин. Сега на тези лилипутинисти  вече и по закон ( руски, че как иначе!) ще им бъде забранено путинохулството.

Защитете Путин от такива, като мен, пожалуйста!

А след това и от Тръмп: http://www.faktor.bg/novini/svjat/94987-tramp-ochakva-ot-rusiya-da-varne-krim-na-ukrayna.html

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване