Thalloderma Shop
02/15/17 09:39
(http://ivo.bg/)

Москва да връща Крим, а туземните ни московци – поръчката

Тръмп изненада неприятно ( ако не и фатално вече)  кримнашистите с призива си Русия да върне Крим на Украйна. Москва се чудят как да преглъгнат тази горчива чаша на разочарованието, без да срутят цялата си пропагандна конструкция, построена на лозунга “кримнаш”.

Мутантите на руското облъчване в България, винаги в крак с руската маршова музика, също малко поизбързаха с радостта си от победата на “техния” Тръмп.

Влюбени в Мутантушката или дундуркани с траншове от нея, пак ще трябва да скочат в обичайните траншеи на рашизма, наследени от комунизма и да се върнат към обобщаващата омраза на антиамериканизма.

 

Иначе казано, новините от лагера на Тръмп, който им се видя като новия побратим и съюзник на Путин , почти като Хитлер за Сталин през август 1939-та, са на път да накарат домораслите ни тръмплиери ( както сами се нарекоха в превъзбудата си), да “връщат поръчката”, след като Тръмп каза на Москва да връща Крим.

 

Сега е моментът възторжените ( до вчера) почитатели на Тръмп от първите редици на московската пета колона да бъдат канени и съчувствено попитани дали се чувстват прелъстени и изоставени. Но нещо не се забелязва подобен ентусиазъм- нито сред тях, нито от страна на любезните им медийни домакини.

Положението с изчакването на инструкциите напомня на вица за тъпото ченге, което се жалвало на началника си: “шести, шести, тук седми- онзи , когото следя, ме следи, какво да правя?”.

Български почитатели на Тръмп създават общество
 22/01/2017 


В София беше сформирано Европейско Тръмп Общество, когато 45-ият президент на САЩ Доналд Тръмп положи клетва във Вашингтон.

Новата организация е “неформална общност на интелектуалци, общественици и граждани, които споделят необходимостта от разведряване в международните отношения и промяна в света”, съобщават основателите.

Сред тях са служители на тайната комунистическа полиция Държавна сигурност, както и ръководители на български русофилски организации.

Сред присъстващите бяха шефът на Шести отдел на ДС Димитър Иванов, известен като Митьо Гестапото, Илия Лингорски, бивш заместник-министър на финансите, издателката Светлана Шаренкова, Александър Томов, който беше кандидат за президент, Любчо Нешков – журналист и собственик на информационна агенция, както и много други общественици и симпантизанти на Тръмп.

Стартът на Европейско Тръмп Общество в София беше даден и с представянето на книгата “Доктрината “Тръмп” на Борислав Цеков – бивш депутат от НДСВ.

По думите му влизането на Тръмп в Белия дом е началото на един исторически и идеологически обрат. Тръмп има ясно изразени политически възгледи, а не е непредсказуем политик, както се опитват да го представят неговите опоненти, посочи авторът.  ( Кафене.нет)

 

 

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване