Thalloderma Shop
02/17/17 12:46
(http://ivo.bg/)

Тръмп вече се оправдава за руските си пристрастия, а натовският Румен Радев закъснява

В свое интервю за “Евронюз” президентът Румен Радев пророчески казва, че “събитията се развиват много бързо”. И наистина: развиха по-бързо, отколкото в Москва ( и в София) очакваха. http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2017/02/17/2920098_prezidentut_radev_oshte_razchita_trump_i_putin_da_se/

От позицията на своите очаквания Радев казва на 28 януари пред телевизията, че вярва в разбирателството между Тръмп и Путин. Дали обаче при бързото развитие на събитията, при което Тръмп  беше принуден от обстоятелствата да заяви на Путин да върне Крим на Украйна, Радев би казал същото днес?

Явно не е очаквал Тръмп да каже толкова категорично и толкова скоро “чиба” на руската мечка. А пък и “Евронюз” не е Дарик радио, в което един руски посланик ( Исаков) може да се обади и да нареди да махнат от записаното с него интетрвю абзаца, в който ругае българския президент ( Плевнелиев), защото е размислил и е преценил, че е прекалил.

Тръмп междувременно даде пресконференция, на която вече напълно изпада в обяснителен режим, чиято главна цел е да разсее създаденото от самия него впечатление, че иска да си дружи с Путин ( на всяка цена). Днес Тръмп дори напада със задна дата “покойната” в политическо отношение Хилари Клинтън, че “дала” на Русия 20 процента от американския уран на руснаците.

Кога и Радев, който на всеки въпрос за руските му пристрастия вади пред строя обучението си в САЩ като някакъв контрааргумент ( сякаш в самите САЩ няма напазарувани руски марионетки), ще даде подобна пресконференция – след като действително събитията се развиват толкова бързо?

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване