Thalloderma Shop
03/01/17 20:26
(http://ivo.bg/)

Божидар Димитров на промоция на 3 март

От всички предстоящи инициативи по повод празника на руската победа над Османската империя  преди 140 години на територията, която победителите наричат “задунайска територия” и я обявяват за окупирана, избирам като най-окупираща вниманието ми иницитива в чест на руския триумф обявената аудиенция от директора на Историческия музей Божидар Димитров. Цял час щял да раздава автографи и да си продава книгите с 50 процента намаление.

“Директорът на Националния исторически музей Божидар Димитров пък ще раздава автографи от 12-13 ч. на 3 март в музея, обяви самият той в съобщение до медиите. Музеят ще работи, а всички негови исторически книги ще бъдат намалени с 50%”, пише “Дневник”.

Смятам, обаче, че най-маститият експонат на музея,  на който от незапомнени времена е несменяема директорска емблема, е проявил излишна скромност. Трябваше да обещае нещо “по-така” в стила на неговия политментор дон Борисов. Като да му целуват ръка ( от сутрин до вечер).

ПРОТОТИПЪТ, ОТ КОЙТО БОРИСОВ СЕ Е УЧИЛ:

Резултат с изображение за Борисов целува ръка на Доган снимка

 

И  ДНЕШНОТО МУ ПРОДЪЛЖЕНИЕ:

Прошка от Борисов.

 
Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване