Thalloderma Shop
03/12/17 13:17
(http://vasvalch.com/)

В името на храната

food photography olympus pen e-pl8

Минаха две седмици, а аз още не съм ви разказала за едно чудно събитие. Като казвам „чудно“, базирам се на факта, че комбинира две любими мои хобита – фотографията и готвенето. Прекарахме блогърски ден по покана на Olympus в студиото на Goodlife в компанията на Лени от Photo Cafe и вина от Moulin… Дотук с изреждането, следват снимки.

food photography olympus pen e-pl8 food photography olympus pen e-pl8

Храната е нещо повече от начин да си набавиш необходимите калории. Знам го отдавна, но го преоткирх през миналата година, когато си бях поставила за цел да тествам 52 нови рецепти в 52 седмици. Може да видите снимки от начинанието в Instagram. Естествено, не съм снимала всичко, защото не всичко ми се получи в „представителен вид“. Важното обаче е, че преодолях страха от трудните неща. Е, не съм стигнала до ниво на майсторско фламбиране, но нямам проблем с кормене на риба и зайци, приготвяне на суфле и други малко по-нестандартни занимания.

food photography olympus pen e-pl8 food photography olympus pen e-pl8 food photography olympus pen e-pl8 food photography olympus pen e-pl8

Храната трябва да радва окото, но дори най-простата храна е красива, ако я представиш правилно. Още едно напомняне за това дойде от обикновените провансалски рецепти, които Деси от Goodlife ни беше подготвила. А гладното око, оказва се, прави добри кадри.

Признавам, че Olympus PEN e страхотна серия машинки. Снимките са правени с новия E-PL8.

PS Влюбих се в чиниите на Екатерина Лашова – ще трябва да измисля някакъв вариант за новия апартамент.

Постът В името на храната е публикуван в Васи ли?!.

Публикувана на 03/12/17 13:17 http://vasvalch.com/food-photography/

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване