Thalloderma Shop
04/01/17 19:03
(http://ivo.bg/)

Кремълското чувство за тумор се е запутило на 1 април към властта в София

Играта на думи “чувство за тумор” съм използвал по друг повод преди повече от 20 години в една от своите статии във в. “Демокрация” в рамките на моята авторска рубрика “Статия на свободата”.

Повтарям се днес на 1 април ( 2017 г.) във връзка с това що за хумор демонстрират от Кремъл.

Услуга ”намеса в предизборна кампания” и помощ от руски хакери предложи днес Министерството на външните работи на Русия на профила си във Фейсбук, предаде ТАСС ( цитирана на български от сайта frognews.bg).

Като първоаприлска шега руското дипломатическо ведомство публикува запис на телефонен секретар, който гласи:

 

Добър ден, свързахте се с посолството на Русия. Ако искате да поръчате обаждане от руски дипломат до вашите политически конкуренти, натиснете едно. За да се използвате услугите на руски хакери, натиснете две. А ако сте по въпроса за намеса в избори, натиснете три и изчакайте началото на предизборната кампания.

Според ТАСС журналисти от американската агенция Асошиейтед прес се обадили в департамента по информацията и печата на руското външно министерство, за да потвърдят, че става въпрос за шега”.

Има един не много изискан анекдот за опита една лоша миризма, изпусната в градския транспорт, да бъде заличена със скърцане на пръст по прозореца на трамвая, за да се дублира заблуждаващо поне звукът от състоялата се беля.

Горе-долу нещо подобно издава опитът на палавото в своята комуникационна политика напоследък руско външно министерство да прикрие намирисването ( за да не кажа вонята), която издайнически се носи от руските партенки в информационната война. Кремъл я води в кръгова отбрана срещу кажи-речи целия свят на стария принцип, според който нападението е най- добрата отбрана ( основополагаща стратегия на съветската военна доктрина, заварила СССР със със “свалени гащи” пред лицето на изпреварващата германска агресия през юни 1941 г. без никакъв съветски план за отбрана- но да не се отплесваме от миризливата тема за модерното руско външнополитичуско чувство за “тумор”).

Само преди два дни говорещата блондинка от името на руската външна политика Мария Захарова разигра поредния етюд със зададени отговори във все по интимен танц с дежурния по вкарването на български акцент в нейните брифинги в Москва нашенец Анзов- същият самозван журналист с несъществуваща журналистическа биография в България, който й подари кичозна имитация на българска народна носия. Тя се разходи с нея на високи токчета за фотосесия.

Захаросаният флирт между Борис Анзов и Мария Захарова роди безвкусна смешка под формата на отговор на неговия опорно точков въпрос за руска хакерска намеса в българските избори- има ли я, няма ли я?

Захарова  се пошегува ( на нейното ниво в рамките на нейния постоянен 1 април), че нямало такава хакерска намеса в България. Руските тролове ( вероятно най-големите на света, както знаем от случая със съветските джуджета) си почивали. Ха, ха, ха…

 

НА СНИМКАТА: Захарова, външната политблондинка във вихъра на танца като калинка (“калинка, калинка, калинка моя…“).

Външното политическо шоу за вътрешна употреба става все по-явен белег за московската неадекватност, която от Кремъл се опитват да компенсират с циркови номера за отвличане на вниманието на публиката от истинските драми на Русия.

Резултат с изображение за Захарова танцува Калинка снимки

Истината е на тяхна страна в деня на лъжата. Няма майтап ( преди да избухне в Москва майдан).

Кремъл наистина няма нужда от хакерска атака, за да се намеси повече от преди в разпределянето на порциите в българската политика. Московската “Атака”, префасонирана в хищна овца- травестит (с помощта на доминиращия в България медиен ресурс на Петата колона на Москва) , директно се е запутил към властта.

Това е туморът, за който имам(е) болката, че се развива в България.

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване