Thalloderma Shop
05/09/17 08:53
(http://ivo.bg/)

И аз съм се борил срещу германците и техните български помагачи

В рамките на десетина дни в центъра на българската столица, доминиран от съветската символика, се състояха две просъветски сборища. Спират движението; колони дефилирират със съветски и руски знамена, както и с портрети на Ленин, Сталин, и на техния местен слуга Георги Димитров. Гърми съветска маршова музика – днес под претекст, че припомня за жертвите от войната ( разпалена със съучастието на Сталин); вчера по повод “празника на труда”. А утре?

България на практика е “анексирана” от руското хибридно настъпление, но (почти) всички се правят, че не забелязват “малкото неудобство” евроатлантическата ни действителност, дамгосана от агресивната настъпателност на рашистката пропаганда.

Какво повече може да се (по)каже, като илюстрация на факта, че България е в плен на съветския реваншизъм, главната идеология на днешния руски путинизъм в името на руското “величие”,  срещу което няма каквато и да било институционална съпротива.

Да припомням ли отново кой е на власт и дава тон за мълчанието пред руското настъпление в България не от десетина дни, а от десетина години, през които метастазите на рашизма се хранят и набъбват с благосклонноста на това лице, от което зависи което и да било важно решение в държавата, какво остава за марша на кадрите на петата колона, какъвто наблюдава ( безучастно) уж дясна и проевропейска София днес?

Отказвам да плащам за пореден път данък безсилно възмущение- каквото имах да отбележа във връзка с днешната имитция на путинския пропаганден марш, телепортиран в София днес, вече го написах. http://ivo.bg/2017/05/05/москва-ни-забрани-плана-маршал-но-зове/

Понеже мнозина пледират да положилени новини ( и статии), ще дам своя скромен, но весел принос. При това с неопровержими (фото)факти. Вижте как съм борил с германците и аз.

Германски диверсант се промъква в балканската ми родина

IMG_4506

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_6029. Първоначално изпадам в ужас – той се нахвърля да граби и последната хапка  от чинията ми

 

 

 

 

IMG_5559

Диверсантът е разпознат и прави опит за бягство с откраднат автомобил

IMG_6087

 

и свалени от плещите си отличителни знаци, но накрая е заловен от мен, докато местен звяр, изпечения бандит с прякор Мъри, се включва в опита за кражба от семейната трапеза

IMG_5503
IMG_4534

IMG_4557

 

 

 

 

 

 

 

Но това не е всичко! Оказва се, че в комбината е била и съпругата ми, която през това време изнася мебелите, натоварени на подходящ за целта автомобил. Но бдителността ми е възнаградена, поне червеното кресло е спасено!

IMG_5469IMG_5464

Share on Facebook
Публикувана на 05/09/17 08:53 http://ivo.bg/2017/05/09/20123/

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване