Thalloderma Shop
05/09/17 10:05
(http://ivo.bg/)

Никой не иска да покорява побойник- него просто го избягват и усмиряват със санкции

“Няма и няма да има сила, която може да покори нашия народ”, каза Путин, цитиран от ТАСС.

Съгласен съм, но трябва само да се уточни, че няма такава сила със слабост към покоряването на държавата с огромната територия, 64 на сто от която е вечно замръзнала, а (почти) цялата страна е застинала ментално-манталитетно на нивото на кварталния побойник, който търси с кого да се сбие, за да черпи гордост от този факт.

Никой не иска да покорява кварталния пияница. Той и да се къпе за известно време в милиарди пертодолари, пак се връща към миризливата си практика на насилник над по-слабите, който инвестира в метални боксове и бухалки, а не в собственото си образование и възпитание. Може да предложи на света само юмруците си, но доброволци да се възползват от тях няма. Поради което побойникът си избира слабаци, които да налага за избиване на комплексите си за величие.

Такъм тип го само го санкционират като го избягват гнусливо ( дори и българските русофили, които също не показват никакво желание да посетят Русия, камо ли да се заселят там по каквато и да било причина).

Толкова за “меката сила” на Русия, чийто лидер се бие в гърдите с твърдото убеждение, че няма да се даде на никоя мис Свят по простата причина, че няма такава, която да го пожелае.

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване