05/27/17 09:34
(http://ivo.bg/)

София – област осъмна с рашизоиден началник с надпис “РОССИЯ” на гърба

Не питам защо нацистоподобният националист Илиан Тодоров бе награден за своята рашизоидност с поста управител на София – област. Националгерберският му началник Сидеров вече обясни пред телевизионните камери, че лоялността на Тодоров, проявил се като пишман-охранител на лидера си край НАТФИЗ, е ценно за него качество ( не е като “третия пол”, каза Сидеров – не се сдържа да не се изхрачи на изчистената си от медиите напоследък репутация на “умерен”, чисто нов политик, рециклиран като за еврогерберска употреба). http://www.mediapool.bg/shturmovak-na-ataka-stana-upravitel-na-sofiya-oblast-news264300.html

Не питам защо, защото вече съм отговорил на този въпрос. http://ivo.bg/2017/05/12/ерекцията-на-пълзящата-рашизация-под/

Питам обаче с какво назначението на този рашизоиден екземпляр, който се разхождаше предизвикателно с надпис “РОССИЯ” около НАТФИЗ, се различава по същество като казус от онзи скандал с опита Делян Пеевски да бъде монтиран начело на ДАНС. ( надписът РОССИЯ на гърба на коженото му яке се вижда за миг в репортаж на Нова телевизия при извеждането му от полицията от НАТФИЗ https://nova.bg/news/view/2017/05/26/183335/новите-назначения-премиерът-с-чиста-съвест-за-областния-управител-на-софия/

С това, че София- област е по-малко важна от ДАНС?

Или с това, че Пеевски е рашистки инструмент в ръцете на ДПС и в краката на Путин, докато Илиян Тодоров е фашиозоиден чепик на същите, плашипу(тин)арник за нахъсване на електората на ДПС?

А може би да управляваш публично София-област от позицията на кремълска марионетка е по-малко скандално, отколкото ако ръководиш тайно и без това пълната с явни московски агентни система на сигурността в Болгария?

На въпрос на БТВ, свързан с хулганското му минало ( в кадър за малко се видя само предната част на якето му, но не и гърба, на който пишеше с големи червени букви “Россия”), рашизоидният Илиан Тодоров послушно имитира своя вожд Сидеров и смирено заяви, че вече се бил променил и щял до го докаже с работата си.

Така де, работата му е да подсили промосковската дейност на кмета Фандъкова, която бди над съветската символика в столицата като двуглава орлица.

А, да- питам още нещо. Защо вечно възмутената от ГЕРБ Корнелия Нинова и нейната столетна пар(ан)тия не се възмущават от всичко това?

Да оставим настрана, че атакизмът е разновидност на социализма, кръстосан с путинизма ( им). Обаче “Атака” и Илиан Тодоров са управляуващи. БСП нали (уж) е опозиция? Няма ли от червения ъгъл на свирения  от Москва боксов мач да възразят срещу назначението на един толкова прононсиран нацистогербер, като Илиан Тодоров?

Отговор не чакам и поради това отговарям: защото всички споменати по-горе са “единни в труд и в бой”, както гласеше един от маршовете, под чиято музика ни гонеха като дресирано по съветски модел стадо да маршируваме пред мавзолея на съветския наместник в България Георги Димитров.

Мавзолеят го няма, но стадото явно си е тук. Възпроизвежда се и се размножава чрез партии, парии и паралии, които доят говедата.

768x

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване