06/02/17 08:08
(http://ivo.bg/)

От кого е зависим Матрешки, за да брани (отношения с) Русия от (неизвестни) хомосексуалсти

Когато чуете някой да парадира с хетеросексуалността си, т.е. със своята мъжка потентност, при това без някой да го е питал или да го е предизвиквал на тази тема, това е сигнал за избиване на комплекс. В българската политика, която е отражение на местния манталитет ( и съответните му комплекси) хомофобията не за първи път избива на челото на претендентите да ни спасяват от опасните хомосексуалисти. Новоизлюпеният политик Марешки обаче наистина успя да внесе новаторска нотка в тази притоплена манджа с връзката, която направи между заподозрените от него хомосексуални политици и опасността да ни вкарат във война. Не с коя да е страна, а именно с Русия, където хомофобията, подобно на Третия райх, е издигната в ранг на държавна идеология.

Досегашните борци срещу “обратните”, като Сидеров, винаги са изтъквали своята загриженост за моралното здраве на нацията като основание за сексистките спекулации- макар самият Сидеров да е известен с чисто голото си позиране за мъжко списание от зората на демокрацията. Впрочем не съвсем “чисто”, доколкото на една от снимките беше поприкрил една много малка, но съществена част от мъжката сексуалност с очила за слънце ( още тогава психолозите би трябва да са алармрали, че си имаме работа с оригинален субект, който ще блесне по особен начин- от главен редактор на в. “Демокрация”, през приближен и говорител на шефа на проруската корпорация Мултигруп Илия Павлов, до вожд на войстващия путинизъм и прероден, дори смирен днешен коалиционен партньор на обилно ругания от него преди Бойко Борисов).

Връзка с официална Русия и нейния лицемерен поход за морална чистота, направо арийска, са правили и правят заклетите ррашизоиди у нас, но винаги като реверанс към водещата роля на точно тази Русия като образец за подражание. Марешки обаче е новатор като обяви подозираните от него хомосексуалити в политиката като заплаха за националната сигурност не заради някакво вътрешно разложение, което носят като мъже под прикритие и жени като себеусещане, а защото са зависими.

Въпросът, който увисва по този повод, е от кого точно са зависими, че можели да ни вкарат във война с държавата, от която Марешки си е взел съпруга? Има два варианта за потенциален отговор на тази загадка.

Единият е в хипотезата западни злодейски тайни служби да събират компромати ( по руски образец) срещу въпросните български политици, промъкнали се покрай бдителния Марешки в парламента и във властта, за да ги накарат да навредят на прекрасните ни отношения с Москва до степен, че направо да избухне Трета световна. Защото една война на Русия с България ( без значение дали заради хомосексуалисти или заради интриги на социалисти, комплексирани провинциалисти, руско-български националисти и т.н.) означава точно това. Защото България е в НАТО и НАТО е в България, която се ползва от защитата на прословутия член.

От такъв сценарий излиза, че НАТО не може да измисли друг претекст за война с Русия, с която ужасно много им се иска на всички да воюват, освен като насъскат тайните български хомосексуалисти да създат казус бели, повод за война. Човек трябва да мисли обаче с обратната част на тялото си спрямо главата, за да си въобрази подобна глупост.

Тогава? Това излиза, че самата Русия иска да воюва с НАТО, подстрекавйки зависимите от неприлична информация от сексуален характер български политици да извършат нещо наистина адски неприлично, за да предизвикат Путин да задейства онези ракети, самолети, кораби, хеликоптери и подводници, които трупа на няколкостотин километра от нашата държавица в окупирания полуостров Крим.

Кое от двете идиотщини Марешки има точно на ум, когато говори за опасността от война с Русия заради неизвестните нему ( но заподозрени като) хомосексуалисти в българската политика? Или има и някаква трета, съвсем тайна теория, която Марешки крие от нас поради нейната срамотност, обладявайки някаква вътрешна, ама дълбоко вътрешна информация по темата за войнолюбвите български хомосексуалисти?

Избирам да предположа, че Марешки е тайно зависим за явно дългите си финансови позиции, които му позволиха да извърши невиждан, най-големият досега явен подкуп в историята на демократичното пазаруване на гласове в България, поддържайки ниски ценни на горива и лекарства с претенцията да е Робин Худ. Никой истински безнесмен не прави такава инвестиция в народната любов без политически сметка. Марешки си я направи добре, но кой е истинския кръчмар, това не знаем. Знаем само, че дори от темата за хомосексуализма Марешки е в състояние да изгради някаква мисловна конструкция, свързана с обсесията му да защитава Русия от България.

Познайте от кого би могъл да е зависим този титан на стратегията за проникване във високите етажи на властта кто пореден троянски кон на Москва, който смени амортизирания Сидеров ( пистата му на морален защитник на руските ценности явно се изхаби от прекомерно риене и по съседния коридор пуснаха на препуска друг троянец, докато Сидеров го завързаха в управленския коневръз в София и му дадоха парче от управленския морков, за заслуги към рашизма-бойковизма у нас).

Дали по този повод не го държат на за юздите онези, които притежават съответните компромати за зависимостта му?

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване