06/05/17 06:47
(http://ivo.bg/)

Мълния удари пловдивския МОЧА

Професионален фотограф е уловил миг, в който за първи път съветското грозилище, доминиращо над Пловдив, изглежда красиво – благодарение на природните стихии и на факта, че в тъмното и отдалече не може да се различи що за гръмоотвод е наложен на пловдивчани в чест на съветската окупация. Монументът на окупационната червена армия ( МОЧА), известен като Альоша, е бил ударен от мълния.

726701

Под снимката в сайта, публикувал различната визия на любимия на рашизоидите съветски тотем в Пловдив, пише:

Фотографът Стоян Стоянов, който често успява да улови уникални моменти и кадри от Пловдив, изпрати на Plovdiv24.bg две снимки, които едва ли се нуждаят от коментар. Неповторимите фотоси са направени снощи около полунощ. Насладете им се!

По повод намесата на природата, която върши недовършената работа на гражданите, един пловдивски приятел сподели следната отдадена на забрава “подробност” от политическия ни пейзаж :

“Ние в Пловдив опитахме и законни методи да я махнем тази кръпка на природните дадености на града ни.

По предложение на Демократическата партия (във въстановяването на която имах честта и радостта да участвам и членувам още от 01 февруари 1990! г.), се взе решение на Общинският съвет и тогавашния кмет Спас Гърневски паметникът да бъде демонтиран. Отмени я Здравко Киров, корумпиран съдия. Възнагради го червената мафия. Заплатиха му негов реституиран имот, чиято оценка поставено лице-оценител завиши 1000 пъти. Получи си парите, въпреки обществения скандал тогава и въпреки, че осъдиха измамника-оценител Иван Иванов, вкаран в затвора, но не ги върна.

Съдбата обаче го наказа-сега е прегънат в кръста на две, низвергнат обществено клошар, изоставен и забравен от всички!

Дано съдбата се разпореди по подобен начин и с каменното чучело, което някои журналисти-папагали се опитват да увековечат като емблема на града ни”.

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване