06/11/17 10:30
(http://ivo.bg/)

Парадът на политическата разкрепостеност в няколко снимки

Минавайки вчера покрай шарения гей парад в София чух полицай да споделя, че “няма нищо против”, но почва да се притеснява за “бъдещето на държавата”. Явно беше шокиран от многохилядното шествие, което досега беше неглижирано в медиите като изява на шепа ( допишете изречението с какъвто искате обиден епитет).

И се замислих за миналото на държавата и на държавите, в които сивотата раждаше и ражда по наследство омраза към различните, загнездена в сивото вещество на доста хора у нас. Нима нямаше по онава време страстни целувки и прегръдки, които имаха развращаващ ефект върху живота на цели нации, поробени в харема на съветските самодържци?

Една снимка на Путин, който разсъблича момченце на Червения площад и целува момченце по коремчето, е струвала живота на бившия му колега от тайните руски служби Литвиненко. Той възкликнал, че Путин е педофил. Това, според НюЙорк таймс, накарало  Путин да ускори решението си да се разправи с избягалия в Лондон критик, отровен в Лондон през 2006 г.

698514-l

Целувките уста в уста между съветските господари ( помежду им, но най-вече като знак за дълбока преданост на лакеите), бяха задължителен ритуал за пред публиката.

Не случайно колажът с целувката между Путин и Тръмп от ранния период на тяхната връзка, когато двама си изпращаха “любовни” сигнали, имитира познатите сцени на любов между първите партийни и държавни ръководители от времето на лагера, в който изнасилването на истината беше вседневно задължение на червените велможи в споманития по-горе харем.

images-6

IMG_8616брежнев живковimages-3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Най-деен в наши дни в целуването, прегръщането и лигавенето за целите на политическата автореклама без съмнение е Бойко Борисов- мляска и мачка наред мъже, жени и деца.

images-1

 

 

 

giphyimages-2images-5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

images-7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коалиционният му партньор Сидеров беше пионер в ексхибиционизма.

images-8

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В мафиотски стил подземният бос Карамански целуваше примижалия в обятията му емблематичен за “прехода” предприемач в производството на малки пластики, издигнал се след това във видеен деец на голямата гербаджйска култура Вежди Рашидов.7319b-vej1-788878

 

 

 

 

 

 

“Изтънчената” Корнелия Нинова позволи да я ухажва на площада в София български имитатор на руски “нощен вълк”, който кожените си дрехи може да мени, но не и нрава на сервилен поклоник на пунизима. 20170501_6f4922f45568161a8cdf4ad2299f6d23_38372

 

 

 

 

 

Също толкова галантен ухажор на Мадам “В”, както я нарече по-късно, беше Ахмед Доган- първо целува, после намеква в писмо до един вестник, че е било срещу заплащане.images-4

 

 

 

 

 

 

Новият секс-символ на БСП Алексанъдр Симов, автор на комплексарски еротично-политически коментари в търно червено, дефилира под овациите на възхитените другарки в съответната поза на неотразим любимец.

 

Това е парад от спомени и кадри, които кадруват в държавата. Тъкмо той парадира  с нещо наистина опасно за бъдещето на България. Но кой да го забележи- макар да се случва не веднъж в годината, а е всекидневие от десетилетия насам!

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване