01/24/18 20:21
(http://ivo.bg/)

От кой пол е (истам)булката Нинова, която зовеше Борисов да се бори с нея като с мъж

С изказването си от парламентарната трибуна днес, в което призова управляващите да си “чуят църквата” по повод заклеймената от БПЦ Истанбулска конвенция, Корнелия Нинова утвърди неконвенционалния си образ на (истам)булка .

Едновременно с това тя потвърди позицията си на самоопределил се женски мъж, предизвикващ\а на терена на мъжкарство Борисов, любител на собствения си публичен образ като мачо Номер едно в републиката още от времето, когато тя беше превърната в соцмонархия в рамките на противоестествения брак по сметка между БСП и нейния Сакскобургготски, ментора на въздигнатия от т.н. цар негов пазвантин Бойко.

Спомняте ли си призива на Нинова, която пожела публично да се разберат с Борисов като мъже?

“ Изненадана съм от мотива на Бойко Борисов да откаже дебати с мен с аргумента, че съм жена. Първо, това е обида към всички жени, които той смята за недостойни за политически разговор. Не се притеснявайте, че съм жена, господин Борисов, отдавна чакам да се разберем като мъже”. 

Ако сте забравили, насладете му се. http://m.btvnovinite.bg/article/bulgaria/borisov-s-zheni-trudno-se-nadgovarjam-ninova-da-se-razberem-kato-mazhe.html

Последно: жена или мъж го играе Нинова?

 

images

Или става дума за някакъв трети пол?

При Борисов, доколкото е знайно от поведението му на любител на демонстративното женско подчинение на принципа на “качването” на самеца, практикуван на правата на властовия афродизиак в глутницата, няма такива съмнения.

Да не говорим колко са уважените от неговото мимолетно мъжко внимание ощастливени (ма)дами, за някои от които дори не си е правил труда да си свали панталоните.

Басирам се, че за този мой намек Борисов ще премълчи възмущението си благоразумно по подобие на американския актьор Стивън Сегал, за когото в България някои хора знаят доста скандални подробности по същата линия. Защото не се знае дали и в България някоя конвенция, подкрепена от Бойко по невъзможност да откаже ратификация, няма да отприщи съответни признания, като онези закъснели женски откровения в САЩ.

Но да се върнем към факта, че БПЦ хвърли кръста на Нинова ( т.е. на опозицията, доколото немощната столетница може да бъде определена като такава) и мъжът Нинова се метна да го вади като спасителен пояс за себе си от ледените води на европейското презрения към нея\ него и партията й\му с настървението на калоферски мъжага на Богоявление.

Да играе обаче тази нетрадиционна соцполовава мъжкарска роля никак не отива на една другарка, която се бори с (несъществуващото от кръв и плът в Истанбулската конвенция,  плашило за примитивни избиратели),  т.н.  трети пол.

Не за друго, а защото Нинова самата трябва да се определи дали е мъж , призоващ\a Борисов да се сборят като мъже или е нещо трето, свързано с Третия Рим, какъвто претендира да бъде нейният руски ориентир.

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване