01/26/18 09:37
(http://ivo.bg/)

“Нам-големият шегаджия” , както сам се определя Борисов, бил също и “най-религиозния човек в управлението на държавата”

“Надали има по-религиозен човек в управлението на държавата от мене”, съобщи вчера “скромният” , както винаги, Бойко Борисов чак от Швейцария.

 

Unknown-1

С тази реплика, предизвикана от решението му да отстъпи от заявенето му намерение да накара още тази седмица парламента да одобри анатемосаната от БПЦ Истанбулска канвенция, премиерът добави още едно “най” в богата си колекция от самохвалства.

Броил съм ги не веднъж. В една от равносметките , съотнесена към 17 септември миналата година, списъкът на Борисов от “най“ пред огледалото наброяваше по непълни мои сведения 13 суперлатива за човека без алтернатива ( който смята, че самохвалството му отива).

Припомням за статистиката:

13 “най” за Пожарогасителя според самия него

ИВО ИНДЖЕВ ⋅ СЕПТЕМВРИ 17, 2017

Борисов най-големият пожарникар ( както сам твърди), който също е най-големият демократ, най-големият експерт, най-големият главен секретар, най-големият кмет и най-големият работодател за протестиращи, е най-малкият ни проблем.

Борисов е притежавал и на още суперлативи в категориите за най-ярко присъствие в селкия футбол и най-смехотворна градска легенда в тениса сред непрофесионалистите, който очаква противниците му на корта да се предаваат без бой дори и да са професионалисти като Борис Бекер и Мануела Малеева. http://afera.bg/мануела-малеева-с-потресаваща-случка.html

 

Unknown

 

Ласкателите му, като Вежди Рашидов го определят още и като най-добрия началник. Георги Марков, за когото Виктор Орбан е единица мярка за съвършенство в политиката, оприличава Борисов на унгареца и изрази щастието си в интервю миналата седмица, че европейското председателство на България ще протече именно по негово време – защото Борисов е най-популярният политик от 30 години насам ( т.е. от “времето на Тодор Живков”, който ни управляваше допреди 30 години).

А че е Борисов е най-желаният събеседник в медиите и най-ухажваният от тях, не ще и дума. И без статистика всеки потребител на медийна стока може да се закълне в това.

Най-голямото предизвикателство пред нас обаче е във факта, че този човек е на най-важния пост в държавата и от тази камбанария ни се подиграва като на най-смълчаната публика пред най-арогантния управник в наше време.

Той обясни, че по никакъв начин не може да преговаря за коалиционно правителство нито с БСП, нито ДПС, нито с „Атака”. http://www.novinite.bg/articles/38014/Borisov-Az-sam-naj-golemiyat-ekspert-ot-vsichki-premieri

Е, с “Атака”, управлява днес заедно, което само добавя щрихи към портрета му на най-голям лъжец. Още едно “най”.

Но и това не е всичко. Борисов също така е и “най – големият шегаджия”, когато се майтапи, че бил най-големия работодател на протестиращи. http://pik.bg/борисов-аз-съм-най-големият-работодател-на-протестиращи-получават-по-50-на-час-news116160.html

 

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване