02/09/18 21:25
(http://ivo.bg/)

Златният пръст на Сидеров и средният на Кошлуков

БНТ доказа тази вечер чрез делегирания от властта началник на ескалацията в проправителствената пропаганда Емил Кошлуков, че няма прегради пред целта, която да оправдава средствата ( или инвестициите на аноннимни инвеститори, чиято игра на криеница от публичността е най-изобличаващото обстоятелство около спора по повод  опасността от застрояване на Пирин).  https://www.bnt.bg/bg/a/konfliktna-tochka-temi-s-iskri

В предаването “Още от деня”, дадено на Кошлуков на концесия в качеството на програмиран програмен директор на БНТ, който кани събеседник с цел да го наругае или направо да го съсипе, ако има начин, делегираният защитник на тази анонимност делегитимира и последния остатък от съмнение за какво точно е внедрен в поредната медия ( след като вече беше наемник на Бареков и на банкера Цветан Василев в ТВ 7, а след това и като началник по волята на атакиста Волен Сидеров телевизия “Алфа”).

За целта, за да оправдае нечии средства, Кошлуков беше организирал другарски съд над съпредседателя на Партията на зелените Борислав Сарандев. Но не в рамките на равнопоставен дуел, а именно като собственик на студио, който определя и натяква след това колко време е позволил на госта да говори.

Медийното време, което Кошлуков “отпусна” на Сарандев, беше в съотношението поне 2:1 , тъй като водещият се беше подсигурил с агресивното присъствие на своя страна в лицето на Нона Караджова ( разследвана от една специална служба на ЕС по подозрения в злоупотреби и далавери от позицията на министър на околната среда в първото правителство на Боиросов https://bivol.bg/olaf-karadzhova.html)

Заедно с Караджова водещият Кошлуков се опита да удави обекта на словестния побой в студиото с водопад от реплики, прекъсвания, подмятания и натяквания, че изобщо му е предоставена трибуна ( по благоволението на нейния “собственик”, г-н програмния директор).

Но и това му се видя малко.

Афектираният Кошлуков реши да анимира своята галопираща словестност с неприлични жестове, с които явно смята , че има право лично да отвръща от екрана на БНТ пред хиляди зрители срещу някакъв отделен демонстрант, накърнил новопридобитото му чувство на бенетейтейски ведомстрен патриотизъм. Неидентифициран протестиращ показал среден пръст на Кошлуков на демонстрация пред БНТ и уязвеният новоизпечен началник на платената от бюджета телевизия реши да му отвърне със същото, но с мултиплициращия ефект на хилядократно умножената простотия.

А после пак питайте защо Кошлуков се е превърнал от първия ден на приземяването си с парашута на Бойко Борисов в БНТ в илюстрация на управленската максима “ и аз съм прост , и вие сте прости…”…

Атакистът Сидеров, назначил Кошлуков като шеф своята телевизия “Алфа”, беше “златен пръст” на властта ( осребрявайки в наши дни тази своя заслуга).

СТОП КАДРИ от “Още от деня”:

IMG_8185

 

Сега Кошлуков е получил ролята на среден пръст на властовата пропаганда.

 

IMG_8183

 

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване