02/20/18 12:56
(http://ivo.bg/)

Русофил подстрекава за разправа с моя милост чрез измислици от мое име

Как да мо не ебеш майката на тоя джендър

Image may contain: one or more people, text and outdoor
Няколко изречения от мен по темата, която може да мине и без коментар като всяка злостна простащина.
( Под снимката в субтитрите пише на немски : “Иво Инджев, бивш вицепрезидент на Асоциацията на европейските журналисти” – стоп кадър от екрана на френско-германския държавен телевизионен канал АРТЕ, излъчил репортаж във Франция и Германия през януари тази година във връзка с българското Председателство на ЕС и с акцент върху българската зависимост от Русия)IMG_7990
Както всеки нормален човек може да се досети, нито една дума от написаното по-горе от някой си Детелин Христов във Фейсбук не е изречено или написана от мен. Но приматите, които сеят омраза, се опитват да я разпалят още повече и да я насочат към моята персона. Не им стига, че вече 4 пъти МВР разследва заплахи да бъда убит, отправяни от техни подобия ( последната се точи вече месеци наред). При дадените обстоятелства, когато срещу мен от години се леят анонимни закани за физичелска разправа, включително чрез обезглавяване, тази изява на Детелин Христов е открито подстрекателство към упражняване на насилие върху мен.
Вместо такива агресивни екстремисти да получат справедливо възмездие според закона, един от тях, награден от премиера Борисов за многобройните му буйствания в публичното пространство в близкото минало с поста управител на София- област, ме съди за 60 000 хиляди лева, с които се надява да забогатее, ако съдът прецени, че с критичните си стати съм го обидил.
Делото на атакиста Илиан Тодоров срещу мен е насрочено за 28 февруари от 14.30 ч. в Софиийския районен съд на бул. “Скобелев”.
Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване