02/26/18 21:44
(http://psabev.blogspot.com/)

Android приложения за пътуване с градски транспорт и такси

Продължаваме с препоръчаните ни от приятели Android приложения, за хората пътуващи в София (и не само) с градски транспорт и такси. Предлагаме по три избрани приложения за всеки вид транспорт.

Пътуване с градски транспорт

Moovit – Обществен транспорт в реално време с информация за 1800+ града по света.

Софбус 24 – Специално за София е по-добро и по-точно, показва автобусен, тролейбусен, трамваен и метро транспорт пооттделно, пази история и куп други благинки.

Tickey – безхартиени билетчета, които можете да ползвате в софийското метро, варненския транспорт, както и определени линии за транспорта в Бургас (Т1 и Т2). Можете да го използвате и в случай, че имате път към Фа̀лмът, Югозападна Англия.

Пътуване с такси

TaxiMe – може би най-популярното приложение за София, в което има чудесна рейтингова система и още куп удобства. Може да се плаща и директно с карта през приложението. В час пик обаче никога не съм успявал да си извикам нормално такси.

TaxiStars – алтернатива, която дава възможност да си поръчате такси в доста от големите български градове, т.е.  София, Пловдив, Бургас, Сливен, Враца, Монтана, Дупница, Хасково, Димитровград и Русе

YellowTaxi – личният ми фаворит сред такситата. App-ът не е нещо кой знае какво, но пък такситата са доста приятни средностатистически.

 

Материалът Android приложения за пътуване с градски транспорт и такси е публикуван за пръв път на Блогът на Биляна и Петър Събеви.

Публикувана на 02/26/18 21:44 http://feedproxy.google.com/~r/psabev/~3/3diPWui8JeM/

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване