02/26/18 21:12
(http://ivo.bg/)

НАТО прогледна за руските корупцонни практики в чужбина

Българският Бойко Борисов от Банкя Баламосва Българите и Брюксел. Бенефициент е на Белята с Брутално Белязаните Бакшиши от Батюшката за  Балканско Балансиране за Белене.

https://www.dnes.bg/balkani/2018/02/26/borisov-nameri-reshenie-za-belene-balkanski-proekt.369104

Това вече е не само скороговорка.

По – скоро издава симптомите на бързо развилия се по пистата на корупцията политик, с инциали ББББББББББББББББ.

А като става дума за корупция…

Горчиво ме развесели прозрението на разузнавателните звена на НАТО за корупцията като руски инструмент в чужбина.

Развесели ме горчиво като на българска сватба, където ревем “горчиво” с пълно гърло по наложената по времето на съветската окупация руска традиция ( “горько, горько”), подканвайки младоженците да се целуват.

В нашата насилствено русифицирана страна дори не знаем, че не ни броят за нещо различно от Русия и по този показател: “призыв к поцелую таким образом существует только в нашей стране http://7sisters.ru/wedding/53819-gorko-i-pochemu-ne-sladko-otkuda-prishla-traditsiya-i-chto-krichat-v-drugih-stranah.html).

Горчиво – развеселяващо е да научим следното за онова, което са научили ( най-после) нашите съюзници по отношение на отдавна известната у нас истина:

“Един от най-опасните инструменти, които използва Русия в комбинация с други, е корупцията, според източник от едно от разузнавателните звена на НАТО. “Русия използва корупцията, за да запазва влиянието си върху нашите страни. Това може да се види в различни сектори на икономиката, в политическата сфера, в държавната икономика, но също така и при частните компании – как се използва корупцията, за да държат в ръцете си нашите страни”, добави източникът. https://www.dnevnik.bg/sviat/2018/02/26/3136466_korupciiata_e_nai-opasniiat_instrument_na_rusiia_v/?ref=home_layer2

Бих възкликнал “добро утро” по повод разсъмването на атлантическия хоризонт, но нищо добро не ни носи утрото на закъснялото проглеждане на разузнавателните звена на НАТО. Ако те не наистина не са знаели това, което ние тук сме изпитали на наш гръб от близо век и половина, значи няма скоро да съмне на нашата улица десъветизацията и дерусификацията на нацията.

Отъде да започна в ограмотяването на разузнавателните звена на НАТО относно руските корупционни практики като основно оръжие на руската политика? Дали да не спомена пак как руският император Александър III, заклет българофоб,  инструктира още през 1886 г. външния си министър Гирс думите “ в България действайте с пари”?

Или да припомня бруталните практики на руската “дипломация” да си пазарува български политици  от 19 век насам?

Имаме нужда от съвместимост с нашите съюзници от НАТО в комуникацията, но не само по смисъла на уеднаквяването на компютърните технологии в различните видове войски, но и по отношение на базисната информация относно “човешкия материал”, който у нас е зомбиран от поколения с руска пропаганда.

Непознаването на този аспект от обслужването на каквато и да било натовска солидарност прави евроатлатническата ни принадлежност да изглежда като строеж върху ( руско корупционно) блато.

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване