03/10/18 21:30
(http://ivo.bg/)

Фалшификаторът на чужди помисли Костадин Костадинов зове за спиране на фалшивите новини

Според   Сергей Станишев , лидер на европейските социалисти, “комплиментите, отправени от президента на ЕНП Жозеф Доул към българския премиер, че правителството му е най-доброто, “ будят недоумение”. Станшев се позова на факта, че ГЕРБ са във властта в коалиция с националистически партии. Дотук е прав, обаче…

БСП в каква опозиционна ( на Европа ) коалиция се намира, след като Корнелия Нинова митингува с Костадин Костадинов рамо до рамо, “chik to chiк” , превръщайки го пред публиката в съюзник, коалиционен путиноид ( по аналогия със “соросоид”)  пред съпартийците на митинга, лице на лицемерната политика на партията, която претендира да е част е част от “европейското социалистическо семейство”?

Няма ли Станишев да попита, как така Костадинов е едновременно фен на “Луков марш” и на Нинова, която заклейми тази проява и превърна темата чрез своя Жаблянов в идеологически мотивирана битка ( за да не кажа война) в Народното събрание?http://ivo.bg/2018/03/08/не-русофобите-русофилите-ще-ни-освоб/

Знам, че не е добре да популяризирам социопати, но понякога се налага да ги цитирам. Както в случая с едно “произведение” на Костадин Костадинов, съюзник на БСП и лично на др. Нинова ( видно от участието му в митинга на БСП в София онзи ден на първа линия, заедно с нея), а едновременно с това и на генерал Луков и съотвения марш, но най-вече на маршировките на петата колона Кремъл у нас. Unknown

 

 

Костадинов ръмжи яростно срещу всичко, що има някаква връзка със Запада, омразен на Москва и е излял безсилието в нещо, което си мисли, че е вид сатира в собствената му класация на най-лошите хора в България. http://kostadin.eu/2018/03/09/априлското-въстание-фейсбук-и-еничар/

Признак на безсилна лошотия е самоцелното му заиграване и изкривяване на имената на въорбажаемите врагове. Костадинов вероятно си мисли, че предизвика смях сред мазохистичната публика, която си прави труда да му чете напъните. Но не е много смешно, че подобни патриотари събират стотици свои подобия под знамената на евроомразата, представяни като българолюбие. Пиршество за пировите победи на кремълската пропаганда у нас!

Такива като Костадинов – с лопата да ги (за)ринеш. Лошото е, както виждаме от доста време насам, че най – намръщените сред тях успяват да се самоназначат за политици.

И Шикългрубер е започнал с шепа фанатитци около себе си, споявани от неистова омраза към расовия и и идеологическия враг.

Не че се самоизтъквам ( то пък и един повод!), но мнозина ме съветваха да не издребнявам и да не се занимавам с гьбелсови и дребосъци, като Ал. Симов от БСП. Но се оказа, че той изкласи до Гьобеслс номер едно в БСП. “Великан”, май.

Не искам да съм прав ( отново) , обръщайки сега внимание на Костадинов. Надявам се да греша. Стува ми се обаче, че този мизантроп има голямо бъдеще в българската политика, ако тенденцията злобните еврофоби да се представят за български патриоти се задълбочи.

Само за читатели със здрави нерви публикувам текста на Костадинов, образец за производството на фалшиви новини. Технологията му- повтарям, е: измисляш идиотщини, слагаш ги в устата на врага и после се позоваваш на собственото си болно въображение, за да обявиш  врага за идиот, като пътьом му спретваш нещо като “възродителен процес”  с подигравателно преименуване на враговете с помощта епитети на клозетно ниво.

И обърнете внимание,  крадецът вика “дръжте крадеца” с призив : “да спрем фалшивите новини”!

АПРИЛСКОТО ВЪСТАНИЕ, ФЕЙСБУК И ЕНИЧАРИТЕ

Автор: Костадин Костадинов

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:XGBJbU-f40kJ:kostadin.eu/2018/03/09/%25D0%25B0%25D0%25BF%25D1%2580%25D0%25B8%25D0%25BB%25D1%2581%25D0%25BA%25D0%25BE%25D1%2582%25D0%25BE-%25D0%25B2%25D1%258A%25D1%2581%25D1%2582%25D0%25B0%25D0%25BD%25D0%25B8%25D0%25B5-%25D1%2584%25D0%25B5%25D0%25B9%25D1%2581%25D0%25B1%25D1%2583%25D0%25BA-%25D0%25B8-%25D0%25B5%25D0%25BD%25D0%25B8%25D1%2587%25D0%25B0%25D1%2580/

В историята изразът „какво би станало, ако…“ не съществува, и това е една от причините, поради която тя е сериозна наука. От друга страна обаче, с оглед на днешното ни съвремие, няма как да не се изкушим поне да се опитаме да си представим как биха се развили някои исторически събития, ако се бяха случили в модерен контекст.

Аз например се замислих как ли би се отразило Априлското въстание, ако в онези времена имаше фейсбук? Въстанието избухва на 20 април 1876 г., трае 10 дни, в него участват 10 000 български въстаници и са дадени повече от 30 000 жертви. Турски султан по това време е Абдул Азис. Това са фактите, а сега нека да си представим как всичко това се отразява във фейсбук-групата „Априлско въстание 1876 – Туркия ке падне“.

Александър Йорданоглу – Това не е българско въстание, а руска провокация. Начело е някакъв Бенкович, който се представя за българин, но всъщност е руснак. Захари Стоянов го е чул да казва, че бил отворил люта рана в сърцето на тирана и сега канил Русия да заповяда.

Сюлейман Паси – Аман от православни простотии, майната му на православието и на православните въстания, пътят към освобождението е един – всички българи приемат исляма и се освобождават на мига.

Башбакан Тиква ефенди – Въстанието е продукт на гадове и тъмни сили. Говорих с моя приятел Абдул Азис и се разбрахме закланите гадове, т. е. българи, да са само 30 000. Азо е голям приятел на България и подходи с разбиране, макар че май трябваше да изколи повече. Нека им дойде акъла в главите.

Прасимир Каракачамаков – Ма почна ли въстанието? Мен ми казаха, ма аз бях малко зает, щото колих прасе. Нищо, за другото въстание вече ще участвам и аз.

Сидер Воленов – Недей лъга, къде се е чуло и видяло едно прасе да коли друго.

Далавери Мисеонов – Пудел, ти си трай, за всичко е виновен руския патриарх, Сюлейман Паси е напълно прав.

Иво Минджев – Априлското въстание е хибридна разработка на Русия, това е неприятелски акт на Русия срещу България и нейния евроатлантически партньор Турция. Руските агенти дори не се стараят да се прикриват, попадна ми една тяхна песен, в която се пее „Пустите клисурци, станали московци, а панагюрци, донски казаци, топчето пукна, Европа стресна, Русия скокна Клисура да брани“. Всичко е ясно, целта е атака срещу европейските институции, за да се стресират и да не могат да реагират адекватно на руска намеса във вътрешните работи на Турция.

Илиян Манафсилев – Едва 10 000 души се подведоха по акъла на руските шпиони – пълен провал на кремълската пропаганда и развенчаване на мита за Дядо Иван.

Кемил Джасим – сред въстаниците има много евреи, власи, цигани, албанци, както и някои българи. Това е нормално, все пак българите са просто една от многото народности, които живеят в България.

Kiriak Stefchov – e tova li vi be6e vastanieto ve tapaci, nali vi kazah da ne govorite protiv sultana?

Гинка Кавръкова – Това въстание направо ми спря тока.

Росен Плювнюлиев – Ма това въобще не е европейско. Не можеше ли да изчакаме още 500 години и по мирен път да стигнем до свободата? Какви са тези въстания? Ето, арменците чакат вече 800 години и турците са им обещали, че най-късно през 1915 г. ще ги освободят.

Красимир Гнусев – Българският Хелзинкски комитет остро осъжда посегателствата на въстаниците срещу невинните турски войници и ще повдигне задочни обвинения срещу Кочо Чистеменски и Спас Гинев от Перущица заради това, че са убили своите жени и деца, като по този начин са отнели законното право на мирните башибозуци да ги заколят те.

Манол Глистев – Някакъв терорист Христо Ботев е завзел парахода „Радецки“ и се опитва да дебаркира при Козлодуй. Призовавам всички ранобудни дьонмета да окупираме града преди него и да не допускаме терористи сред нас.

Мартина Брумбауер – Баташкото клане е мит. Не са убити 5000 души, а едва 1600, и не са всички заклани – някои са застреляни. Да спрем фалшивите новини”!

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: KOCE-300x225

http://afera.bg/истината-за-клеветника-патреотар-кос.html

 

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване