03/24/18 16:31
(http://ivo.bg/)

“Да, България” каза “не” на снишаването на Борисов пред Путин

( Же)лаещите да ме приковават на плоскоумната си “дъска на позора” са свободни да ме обвинят в партийно пристратие, но държа да отбележа, че партията “Да,България” зае достойна за адмирация позиция по въпроса за ниското позициониране на премиера Борисов спрямо Високата за него кремълска порта през която минава снишен, за да не дразни нисичкия стопанин.

“Да, България” осъди поведението на Борисов спрямо Русия, което поставя под съмение демократичното развитие на страната. https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2018/03/24/3152272_da_bulgariia_povedenieto_na_borisov_spriamo_rusiia/?ref=home_main_news

Ако не ме лъже паметта, това е първата партийна декларация, в която акцентът на опозиционната критика е поставен приоритетно върху наистина най-болезнения проблем на България като държавата в ЕС, страдаща повече от всяка друга от постсъветската си постколониална зависимст.

“Да, България”  прави заявка да поведе след себе си българите, на които е омръзнало до отчаяние да наблюдават двойственото поведение на Гражданина за евразийско развитие на България без да среща каквото и да било организирано политическо противодействие, защото в състезанието за благоволението на Путин той няма опозиция, а само парламентарни съдружници с различни имена ( вицепремиерът Валери Симеонов направи персонално изключение от това правило, което обаче не е позициия нито на неговата партия, нито на “малката му коалиция”).Unknown

 

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване