04/29/18 19:22
(http://ivo.bg/)

Властовата (о)позиция на Сидеров го издава като началник на Борисов

В тандема Сидеров – Борисов началникът е малкият човек. Големият Борисов козирува безмълвно, когато малкият Сидеров говори.Unknown-1

 

 

 

Да сте чували някога по какъвто и да било повод Борисов да  е накисвал Сидеров? Не сте чували. Но Сидеров няма проблем да оповести, че неговият шеф Борисов е одобрил скандалното му обслужване на Путин с посещението си в Крим.

“Формално не съм длъжен, но коректно го предупредих. Той каза “еми да, “Атака” си има тази политика, това си е ваша инициатива”, ехидничи Сидеров пред БНТ злорадо от позицията на водещ атаман спрямо генерал Борисов. 

Да се съгласиш, че “Атака” си има своя политика в толкова ключова област, е като да признаеш правото на Кремъл да си има своя квота във властта в София. Скандално е, но скандалният Сидеров няма проблем да накисне смълчания Борисов, преразказайки телефонен разговор с него без да срещне каквито и да било възражения.

Липсата на реакция от страна на началника на правителството ни потвърждава, че в прокремълския тандем истинският атаман е Сидеров. Процентите, които определят това с(ъот)ношение нямат нищо общо с подадените на изборите гласове за съответните партии.  Става дума за други про(ду)центи.  Хермарфодити от хибридиен вид.

Политическият анализ на това нагло поведение на Сидеров, посрещано с подчинено мълчание от обекта на неговото ехидство показва, че хитруващите марионетки на московската пета колона си постилат пред своите избиратели опозиционно килимче с оглед на предсрочни избори.

Властващият Борисов няма нужда да се оправдава, че ( пак) е властвал, но за Сидеров и компания е смертельно важно да могат да заявят, че са били във властова опозиция. По руска линия, която не е била оспорена от по-малко ангажирания с московското влияние Борисов.

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване