05/10/18 18:53
(http://ivo.bg/)

И футболът в България играе по свирката на Путин



Êóïà íà Áúëãàðèÿ - ôèíàë

 

 

Предстои световно футболно първенство в Русия, в което пропагандата на “руския свят” е основната идея на спор(т)ното “мероприятие” .

Междувременно репетицията на руското пропагандно шоу  се състоя с победа на Москва на български терен с чист антибългарски автогол.

Собственикът на победния отбор “Славия”  Венци Стефанов показа нагл(едн)о, че не само в политиката Путин е основен авторитет навсякъде в България, където се раздават господарски шутове. За целта Стефанов се появи еуфорично на стадиона с фланелка с лика на Путин.

Едни момченца с изрисувани в нацистки стил телца, изпружили ръчички във възхвала на  нацисткия чичко, също са документирани от фотографите в Деня на победата ( на Путин) на българския пропаганден терен.

 

 

Levski_kids_Slavia_cup_final2018_LAP no face

 

 

 

 

Най-тревожното е, че всичко това не тревожи не само властта и не  само нейната присъдружна (“антифашистка”?) опозиция, но не вълнува дори и основателно обидчивите защитници на истината за българската роля в спасяването на евреите.

http://clubz.bg/67675-dve_snimki_ot_edin_golqm_final_v_bylgarskiq_futbol

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА:

https://faktor.bg/bg/articles/novini/balgariya/agentsiyata-za-zakrila-na-deteto-se-zae-sas-sluchaya-s-izrisuvanite-momcheta-vav-finala-za-kupata

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване