10/19/18 08:21
(http://ivo.bg/)

Путин надцака Ленин и Хрушчов в мотивирането на руснаците да се жертват заради лудостта на вождовете си

imagesimages-1images-2Unknown

 

 

 

 

Комунистическата мечта да бъде сринат стария строй на каквато и да било цена най-добре е изразена от най-циничния представител на тази идеология. Владимир Улянов, по – известен като Ленин, проповядвал, че в името на комунизма си струва да загинат 90 милиона руснаци, за да живеят останалите 10 при победилия комунизъм. Следовникът му Никита Хрушчов обещаваше на съветските граждани, че комунистическият рай ще настъпи през 1980 г. върху руините на капитализма , блъфирайки междувременно с ядрена мощ.

Ето че и Путин се включи в тази съветска традиция. Той се оказа дори по-голям подстрекател от болшевишките вождове. Обещанието му пред т.н. младежки дискусионен форум “Валдай” в Сочи вчера, според което изпепелените от термоядрени експлозии в случая на война руснаци ще отидат в рая, надхвърли всякакви предишни опити за мотивиране на руснаците да се жертват заради лудостта на своите водачи към неосъществимия руски имперски блян за световно водачество.  

Както се вижда, никак не са солови заканите Ню Йорк или Америка изобщо да бъдат унищожени, отправяни от пропагандисти, като телевизионният водещ Кисельов или размахвани от истериците, като крайният шовинист Жириновски. Явно става дума за налудност в главния мозък на властта.

Същевременно Путин доказа, че няма гадост, извършена в Русия от руснак, за която да не  стовари вината на американците. Той не се поколеба да им припише вина за масовото убийство в колежа в Керч, за което била виновна глобализацията и “ трагичните събития в американските училища”. 

Убийството в колежа в Керч – ако трябва да правим аналогии изобщо, напомня преди всичко на норвежкия случай с Брайвик не за друго, а защото и в двата случая става дума за сънародник , избил десетки младежи от ирационално чувство, мотивирано от болезнено желание за социален реванш и личностна изява. Няма го в тази схема образът на злия чужденец, мигранта ( циганина в българския случай) и т.н. Чист руснак на вид, по име и фамилия, биография и т.н. изпозастреля свои връстници с десетки. 

Чудех се дали след установяването на руската самоличност на масовия убиец разстрелът ще бъде приписан някак си на озверял украинец, който не може да понесе руската окупация на Крим, или направо ще бъде вменен на някой американски диверсант. Но предчувствието ми, че Путин ще намери начин да набеди Америка, не ме излъга.

Осмелявам се да възразя на твърдението на Путин, че руският масов убиец подражава на американците. Масовото избиване на невинни сънародници е преди всичко руски патент. Разстреляното царско семейство от банда болшевишки садисти в Ипатиевата къща в Екатеринбург на 17 юли 1918 г. е само един от случите, от които всеки масов убиец ( и в Америка) може да черпи вдъхновение. Става дума за убийство на жени и деца и на само на един мъж между тях.

За останалите милиони избити руснаци от руснаци, да не споменаваме…

Ако кръвожадността спрямо сънародници се предава генетично, май само китайците могат да съперничат на руснаците по отношение на бройката. В училището на историята именно те са световните учители. Камбоджанците копираха своя червен геноцид над собствения народ от китайците, а те пък го взаимстваха и доразвиха “творчески” в китайски мащаби от руснаците.

Колкото до американците, те наистина имат грях. Трябваха доста години, за да се убедят, че Путин не е онзи “прагматик”, с когото може да се разговаря на взаимно изгодна основа, за какъвто дълго той беше нарочен. Щеше по друг начин да му се развие кариерата на Путин, ако те бяха реагирали подобаващо още след като се прояви като масов убиец в Чечня без да жали дори етническите руснаци при унищожаването на половин милионния Грозни, с което се хареса на собствения си народ.  Осем години по-късно “пропуснаха” да му се разсърдят ефективно и при войната му срещу Грузия. Дори и посегателството му срещу огромната по европейски мащаби Украйна можеше да не събуди днешната остра американска реакция ако шпионите на Путин не бяха нагазили толкова брутално в самата американска политика.

Иначе казано, получи се точно като в поговорката. Те го пуснаха под масата, а той се качи върху нея. Сега вече американската администрация заплашва, че ще налага нови санкции на путинския режим всеки два месеца. Лудият, поставен в изолатора , обаче, вече сътвори доста бели. Най-вече в държави, като България, където той спонсорира и поощри петата си колона, за да стигнем до положение, когато всички власти в България, включително т.н. медийна власт, не желаят или не смеят да кажат крива дума за политиката на Кремъл в която и да било област.   

Путин няма да може да изплаши Америка, колкото и да кълне като вещица, че американците, за разлика от руснаците, “просто ще умрат” и няма да отидат в рая. Как обаче опитоменият от Кремъл български “елит” ще бъде изваден от вцепенението пред руската мечка, това е въпрос, на който отговорът се намира отново в ръцете на Москва. Вече се е случвало и знаем, че освобождението от руската хватка зависи от борбата за власт в самата Русия. Не ни остава друго, освен да чакаме това да се повтори. Ще го разберем, че се е случило тогава, когато московските слуги у нас престанат да наричат вандали българските патриоти, изразяващи съпротивата си срещу съветската окупационна символика в България.

 

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване