01/17/19 20:02
(http://ivo.bg/)

Няколко бели рецепти за справяне с мургавите

 

“ Аз няма да те заколя, както съседът постъпи с жена си. Аз само те пускам”, казал един грузинец, държейки жена си за косата през балкона. 

Вицът със сигурност не е с грузински произход.  Най – вероятно е рожба на прословутия комунистически интернационализъм, който в многонационалния СССР раждаше всякакви (на)смешки над чукчи, грузинци и прочее по-низши по дефиниция от руските другари същества. За евреите – да не споменавам ( пак).

Поводът за тази реплика е изява на депутата от ВМРО Искрен Веселинов, който произведе пред Нова ТВ  черна (на)смешка по следния начин:

images-1

 

 

 

 

 

“Ние от ВМРО не казваме, че циганите трябва да бъдат горени на клади, а че трябва да се социализират и да работят”.

Пропуснал е да добави “Арбайт махт фрай”.

Ако му беше зададен уточняващ въпрос може би щеше да кандиса на някакво щадящо решение – я с газ ( братушките могат да свалят цената за случая като за нас), я индивидуално с куршум в тила. Чекистите са били неуморни специалисти, направо работохолици в умъртвяването на сънародници с изстрел в тила. Пък и наши хора могат да спечелят държавна поръчка за производството на нужните количества куршуми. Няма майтап, в Народна република Китай маоистите са принуждавали близките на разстреляните да плащат за употребените за целта куршуми. http://ivo.bg/2017/12/20/днешните-руски-чекисти-празнуват-100-год

Но трябва да се признае, че изселването в условията на екстремен студ на двукраки същества под заплахата от линч също си го бива като метод за справяне с враговете. Действа охлаждащо за същества с гореща кръв при минусови температури. Като средство, което оправдава целта: да бъдат бутнати за наказание на едно племе бараките му ( доста по – паянтови от бараките в Бухенвалд).

Гониш циганина с багер насред люта зима и той мре от естествена смърт. Чиста работа. В Сибир е изпробвано – работи безотказно. Защо да не може и в братска България? Е, малко е садистично тук, защото измръзването става доста по-бавно при някакви си никакви минус няколко градуса, сравнени с няколкото десетки в руските азиатски простори. Но който се бои от ( аналогиите с руската ) мечка, не трябва да ходи във Войводиново. 

И за този случай си има виц. Шегичката е от времето на развития социализъм, когато токът не достигаше поради прекалената ни развитост. 

Чужди посетители попаднали по онова време в затвор в НРБ. Дочувайки писъци, получили отговор от домакините на въпроса си:  

“А, нищо особено, понеже има режим на тока, довършваме екзекуциите на свещи”.

В отговор на въпрос на гражданин, който явно чете какво пиша в ivo.bg и ме спря на улицата за (почти) принудително интервю по негов вкус, също реших да се “пошегувам”. Попита ме предизвикателно какво предлагам като решение, след като съм толкова критичен спрямо нападките срещу ромите. Как да се справим с тях ( с ромите, не с нападките)? Отговорих му, че решението отдавна е изнамерено.

Хвана се и попита с блеснал поглед “къде” и “как”? В отговор му припомних богатия опит на болшевизма и неговата германска разновидност спрямо цели народи и класи: “до стената”!  

Минувачът се усети малко късно, че иронизирам. Затова се наложи да му отправя лична покана: “няма ли да отидете да постреляте”?

“Ама защо”, беше на път да се оправдава борецът за правата на белите срещу черните. 

“Как защо, за кеф, ей така лично да постреляте на стадиона, където ще Ви предоставят възможност да се справите с циганите”, отвърнах му аз.

Май ефектът от моята “шега” беше такъв, че минувачът не на шега се разлюти. Би пострелял срещу моята личност. Стига да можеше.

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване