11/03/11 10:23
(http://radiomilena.com/)

Пътни инциденти през изминалото денонощие

За три пътни инцидента съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР -Бургас. На 02.11.т.г. около 11.45 ч. на паркинга пред Бургаски районен съд, л.а. «Тойота Хайлукс», със софийска регистрация, управляван от 43 год. Д.В. от Бургас, поради движение на заден ход блъска преминаващата зад автомобила пешеходка – Д.Я., 55 годишна от Бургас, която получила охлузни рани на лявата буза, двете ръце и дясното коляно.
На 02.11.т.г. около 10.40 ч. на ул. «Захари Стоянов» в Бургас срещу фирма «Понс» ООД – Бургас в посока кръстовище Средец – Созопол, настъпва ПТП между : л.а. «Рено Рапид», с бургаска регистрация, управляван от 78 год. И.И. от Бургас, т.а. «Камаз 5511», с бургаска регистрация, управляван от 36 год. Х.Д. от м.с. Черно море / возещ асфалт/,  л.а. «Рено Лагуна», с бургаска регистрация, управляван от 26 годишната И.Ш. от Бургас и влекач «МАН», с разградска регистрация, управляван от 37 год. С.Д. от Троян. Причините за инцидента са в процес на изясняване. Постарадал е пътника, седящ отпред в дясно в лекия автомобил «Рено Рапид» – Т.И., 68 годишен от Бургас / брат на водача/, който е настанен в отделение «Неврохирургия» към МБАЛ – Бургас, с диагноза фрактура на дясната мишнична кост, без опасност за живота.
На 02.11.т.г. около 15.15 ч. на бургаската улица «Спортна» до стадион «Черноморец», настъпва пътен инцидент между : л.а. «Опел Вектра», с бургаска регистрация, управляван от 36 год. И.Ч. от с. Гюльовца, общ. Несебър и л.а. «Сеат Ибиза», с бургаска регистрация, управляаван от 44 годишната Д.В. от Бургас. Причина за ПТП : обратен завой, предприет от водача на л.а. «Опел», който допуска ПТП с движещия се паралелно до него от лявата страна л.а. «Сеат». От ПТП в МБАЛ Бургас е откаран водача на «Опела», който полуил лека контузия на главата и порезна рана в лявата й част.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване