03/11/12 18:25
(http://radiomilena.com/)

Жълт код за три области

 Жълт код е обявен в три области на Източна България, съобщиха от НИМХ. Кодът е в сила за областите Бургас, Варна и Добрич, където ще духа силен вятър.
В цялата страна ще вали – на места дъжд, както и дъжд и сняг. Очаква се температурите да паднат значително и да захладнее. Прогнозираните метеорологични явления не са необичайни, но специалистите предупреждават да сме внимателни и да избягваме рисковете.
Метеоролозите предупреждават за валежи в цялата страна, които ще започнат още през нощта. Очаква се през деня те постепенно да отслабват по интензивност. Над повечето места ще вали сняг, а в Горнотракийската низина, западната част на Дунавската равнина и крайните югозападни райони – отначало ще превалява дъжд, който временно ще преминава в сняг, цитира Агенция Кросс.

До вечерта в западната половина от страната вятърът ще отслабне, но в източната ще остане ветровито. Минималните температури ще бъдат между минус 3 и 2°, а максималните стойности ще варират между 2-7°.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване