07/22/12 13:36
(http://www.klassa.bg/)

Българите от MHS обявиха официално новата си игра

Българите от Masthead Studios обявиха официално проекта си за нова игра – Guns and robots. Това е второто заглавие на компанията след масовата онлайн игра Earthrise, която беше продадена в началото на май на немците от Silent Future.
Новият проект ще бъде състезателна онлайн битка между роботи, сглобявани от различните играчи. Предвижда се да се поддържа постоянна класация, както и възможности за отключване на различни постижения.
Роботите в играта могат да бъдат сглобявани от повече от 150 части, като това им придава различен външен вид, както и технически характеристики. По този начин те могат да се нагласят спрямо стила на игра на различните играчи.
Играта ще използва модела free-to-play, което означава, че основните функции ще бъдат безплатни, а приходите за компанията ще идват от различни „екстри“, засягащи преди всичко уникалния външен вид на роботите.
Разработката на играта е започнала още през февруари, като се очаква тя да има завършен вид в края на годината. От Masthead Studios уточниха пред klassa.bg, че ще наблегнат върху сериозни стрес тестове, като едва след тях ще бъде уточнена официалната дата на издаване на играта. Очаква се за първоначалните тестове да бъдат поканени водещи български участници в състезанията по електронни спортове.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване