07/22/12 14:58
(http://www.klassa.bg/)

Кунева: След доклада на ЕК правителството мина в отстъпление

Правителството си затвори очите и премина в отстъпление след доклада на ЕК. Ако въпросът е да не падне нечий рейтинг, тогава вече всички сме в беда. Това заяви в неделя пред БНР лидерът на „България за българите" Меглена Кунева.
Престъпните групировки винаги са ме притеснявали, но аз самата не знам какъв е техният брой. Преди време имаше списък с няколко бизнесмени, които бяха във фокуса на интереса на европейските служби, каза още Кунева.
„В нито един доклад досега никога не са цитирани такива суми и групировки, както в този доклад. За първи път в доклада обществените поръчки са специално упоменати, което означава, че европейските служби са им обърнали специално внимание. Ако ЕК казва, че това е сив дял от икономиката, това няма как да не се отразява върху българските граждани, защото тези хора не плащат данъци и в едни политически и партийни сделки. Това е първото нещо, с което всяко едно правителство трябва да се заеме и да се следи дали се променя ситуацията към по-добро в годините“, заяви Меглена Кунева.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване