07/23/12 05:18
(http://radiomilena.com/)

Жълт код заради силен вятър е обявен за Бургаска област

vqtyr 150x150 Жълт код заради силен вятър е обявен за Бургаска област Над Черноморието ще е слънчево, но доста ветровито. Ще се усили вятърът от север-североизток – умерен и временно силен. Възможно е скоростта на вятъра да достигне между 12 и 17 м/сек, в пулсации между 20 и 22м/сек. Заради това за Бургаска област е в сила жълт код, което означава, че времето е потенциално опасно. Максималните температури на въздуха по крайбрежието ще са между 29° и 32°, а на морската вода е 25°-28°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

 Жълт код заради силен вятър е обявен за Бургаска област

bookmark Жълт код заради силен вятър е обявен за Бургаска областsvejo Жълт код заради силен вятър е обявен за Бургаска областgoogle Жълт код заради силен вятър е обявен за Бургаска областdelicious Жълт код заради силен вятър е обявен за Бургаска областstumbleupon Жълт код заради силен вятър е обявен за Бургаска областfacebook Жълт код заради силен вятър е обявен за Бургаска областСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване