07/23/12 12:00
(http://radiomilena.com/)

Мъж застреля жена си в дома им в кв.Сарафово

policia312 150x150 Мъж застреля жена си в дома им в кв.СарафовоНа 22.07.т.г. около 23.45 ч. в Пето РУ е получено съобщение за инцидент в частен дом в кв. «Сарафово», разположен на ул. «Георги Казаков – Даскала» № 5 А, при който 30 годишният Т.И. застрелял 30 годишната си съпруга В.И. с пистолет «Браунинг» 6 х 35. Дошлите на място полицейски екипи и медици от Спешния център констатирали смъртта на жената. Констатирано е, че В.И. била във фактическа раздяла със съпруга си и помежду им течало бракоразводно дело. Оръжието на убийството е намерено и иззето. Т.И. е задържан за срок от 24 часа. Установени са свидетели-очевидци на престъплението. Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление «Полиция» – Бурга, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР Бургас.

 Мъж застреля жена си в дома им в кв.Сарафово

bookmark Мъж застреля жена си в дома им в кв.Сарафовоsvejo Мъж застреля жена си в дома им в кв.Сарафовоgoogle Мъж застреля жена си в дома им в кв.Сарафовоdelicious Мъж застреля жена си в дома им в кв.Сарафовоstumbleupon Мъж застреля жена си в дома им в кв.Сарафовоfacebook Мъж застреля жена си в дома им в кв.СарафовоСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване