07/23/12 05:13
(http://radiomilena.com/)

Нигериец почина след секс с 6 жени

benin afrika lodki getty e6472d660d1 150x150 Нигериец почина след секс с 6 жени Като всеки правоверен мюсюлманин, и Ориноко Оная имал право на поне четири жени. Той обаче, като по-богат представител на местната върхушка в градчето Угбугбуа, се задоволил със „само“ 6 представителки на нежния пол, съобщи actualno.com.   Оказало се обаче, че да задоволяваш прищевките на шест дами съвсем не е лека работа, пише „А1.он“.   Връщайки се у дома около три часа след полунощ той се отправил първо към стаята на най-младата си жена. Тогава при тях нахлули останалите 5 и с… ножове и сопи в ръце и го заплашили, че ще го убият, ако не им „обърне внимание“. На предложението да се включат в „групова игра“ те отказали, така че на него му останал единственият шанс да се „доказва поединично“. Така и направил. Но след петата съпруга сърцето му не издържало и спряло, отбелязва медията.   „Съпругът ми изведнъж спря да диша. Другите жени се смееха в началото, но когато разбраха, че той е мъртъв, се разбягаха“, заяви най-младата съпруга на Ориноко.

 Нигериец почина след секс с 6 жени

bookmark Нигериец почина след секс с 6 жениsvejo Нигериец почина след секс с 6 жениgoogle Нигериец почина след секс с 6 жениdelicious Нигериец почина след секс с 6 жениstumbleupon Нигериец почина след секс с 6 жениfacebook Нигериец почина след секс с 6 жениСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване