07/23/12 11:41
(http://radiomilena.com/)

Правят Национален фестивал на ролерите

pristan Burgas 150x150 Правят Национален фестивал на ролеритеОбщина Бургас продължава да подкрепя с удоволствие всяка свежа идея и да създава възможности за изява на младите хора. Поредната интересна инициатива, която ще се случи с нейно съдействие, е първият Национален фестивал на ролерите. Основен организатор на събитието е Спортно сдружение ролер Клуб – Бургас. То ще се проведе на 11 и 12 август 2012 г., основно на територията на Морската градина. Сред участниците ще са най-добрите български ролеристи, които са базирани основно в големите градове. В програмата са включени много атрактивни дисциплини: speed – най бързо минаване на конуси само с един крак, а за напреднали и на заден ход; jump – каране по рампа и прескачане на препятствия; представяне на различни комбинации от Фрийстайла. Предвидени са още отделни състезания за предметни награди, забавно училище за майки и татковци – безплатни уроци за всички желаещи, а всяка от двете вечери ще завършва с дискотека на ролери. Основна причина Бургас да бъде избран за домакин на фестивала, е отличното състояние на неговите улици и алеи. Затова тук броят на пешеходците, велосипедистите и ролеристите расте прогресивно. “Заповядайте да караме заедно. Обещаваме да бъде приятно и с много настроение!”, казват организаторите на събитието – Ролер Клуб и Община Бургас.

 Правят Национален фестивал на ролерите

bookmark Правят Национален фестивал на ролеритеsvejo Правят Национален фестивал на ролеритеgoogle Правят Национален фестивал на ролеритеdelicious Правят Национален фестивал на ролеритеstumbleupon Правят Национален фестивал на ролеритеfacebook Правят Национален фестивал на ролеритеСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване