07/24/12 15:44
(http://radiomilena.com/)

Станка Златева е абсолютен фаворит за олимпийското злато. Ивет ще бъде най-бързата бяла жена в Лондон.

olimpiada 150x150 Станка Златева е абсолютен фаворит за олимпийското злато. Ивет ще бъде най бързата бяла жена в Лондон.Броени дни преди откриването на Летните олимпийските игри в Лондон, вече се чертаят прогнози за класиранията в най-престижния спортен форум на планетата. Букмейкърите също не закъсняват със своите сметки и методично пресмятат шансовете на всеки спортист и нация за успех или провал в Лондон. Базираната в столицата на Великобритания букмейкърска къща Унибет, следи от мястото на събитието всички фактори за класиране и не подминава българските спортисти в своите коефициенти. Според техните специалисти по залозите, с най-големи шансове за български успех е борбата с коефицент от 1,20 за злато на Станка Златева в свободния стил. Основната конкурентка на българката е рускинята Екатерина Букина с 8.00, а всички следващи участнички са с двуцифрени коефициенти, факт ясно демонстриращ големите очаквания на спортния свят за безапелационна победа на Златева и високо вдигнато българско знаме.  Погледите на английските букмейкъри не пропускат и името на Ивет Лалова, която преди броени дни спечели анкетата на европейската асоциация по лека атлетика за най-добра състезателка на Стария континент за юни. Коефициентът на Ивет за класиране на финала в спринта на 100м е 2,25, а този за злато – 100.  Цифра, която никак не може да ни обнадежди, но пък може да повиши националното ни самочувствие, имайки предвид, че на българката са отредени най-големи шансове спрямо всички останали бели жени на Олимпиадата. Фаворитка в тази дисциплина е състезаталката на Ямайка Шели Ан Фрейзир-Прайс с коефициент за победа 2.50, следвана от американката Кармелита Джетер с 3,25 и от своята съотборничка Вероника Кембъл-Браун с 5.00. Ивет обаче  никога не се предавала пред неблагоприятните прогнози и нищо чудно да поднесе огромната изненада на тази Олимпиада, взимайки ако не злато, то поне медал, изписвайки за пореден път името на България със златни букви в историята на ‘’кралицата на спортовете’’.

 Станка Златева е абсолютен фаворит за олимпийското злато. Ивет ще бъде най бързата бяла жена в Лондон.

bookmark Станка Златева е абсолютен фаворит за олимпийското злато. Ивет ще бъде най бързата бяла жена в Лондон.svejo Станка Златева е абсолютен фаворит за олимпийското злато. Ивет ще бъде най бързата бяла жена в Лондон.google Станка Златева е абсолютен фаворит за олимпийското злато. Ивет ще бъде най бързата бяла жена в Лондон.delicious Станка Златева е абсолютен фаворит за олимпийското злато. Ивет ще бъде най бързата бяла жена в Лондон.stumbleupon Станка Златева е абсолютен фаворит за олимпийското злато. Ивет ще бъде най бързата бяла жена в Лондон.facebook Станка Златева е абсолютен фаворит за олимпийското злато. Ивет ще бъде най бързата бяла жена в Лондон.Сподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване