07/25/12 12:54
(http://radiomilena.com/)

Обява за работа за разследващи полицаи

polic 150x150 Обява за работа за разследващи полицаиОДМВР – Бургас обявява конкурс за постъпване на държавна служба за вакантни длъжности от категория Г – инспектор, за които не се изисква първоначална професионална първоначална подготовка : отдел «Досъдебно производство» – младши разследващ полицай – старши разследващ полицай в Районно управление на ОДМВР – три вакантни длъжности. Освен стандартните изисквания за постъпване на  работа в МВР, се изисква кандидатите да не са по-възрастни от 40 год. към датата за обявяване на конкурса и да притежават минимална образователно-квалификационна степен «магистър» по специалност «право».

Документи се подават в 30 дневен срок, считано от деня, следващ публикуването на обявата в сектор “Човешки ресурси” към ОДМВР – Бургас. Всеки работен дан в 15.00 ч. в сградата на ОДМВР – Бургас, разположена на бул. «Христо Ботев» № 46 могат да се получат и подадат пакет от изискуемите документи. Тел. за контакти 856 421, 856 924, 856 416 или 856 354.

 Обява за работа за разследващи полицаи

bookmark Обява за работа за разследващи полицаиsvejo Обява за работа за разследващи полицаиgoogle Обява за работа за разследващи полицаиdelicious Обява за работа за разследващи полицаиstumbleupon Обява за работа за разследващи полицаиfacebook Обява за работа за разследващи полицаиСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване