07/26/12 13:57
(http://offnews.offroad-bulgaria.com/)

Първата дама на Северна Корея била певица (снимки)

Снимка: ЕПА / БГНЕС Снимка: ЕПА / БГНЕС Снимка: ЕПА / БГНЕС Снимка: ЕПА / БГНЕС Снимка: ЕПА / БГНЕС

Съпругата на севернокорейския лидер Ким Чен Ун е бивша певица, съобщи южнокорейският вестник „Корея таймс“, след като Пхенян публикува снимки на първата дама.

Според информацията младата дама пленила сърцето на вожда по време на свое представление.

В сряда официалната телевизия в Северна Корея обяви, че стилната, млада дама, която се движи  в компанията на Ким е неговата съпруга Ри Сол Цзу.

Двамата се оженили през 2009 г., а година по-късно им се е родило и дете.

След сватбата в продължение на шест месеца Ли Сул Чжу е била подготвяна в университета „Ким Ир Сен“ за това как да бъде първа дама на Северна Корея.

Според информация на южнокорейските медии младата дама произхожда от семейство от висшата класа. Баща й е професор, а майка й акушер-гинеколог.

Напоследък се появиха редица спекулации относно личния живот на Ким. Причината за това е, че в последно време с него започна да се появява мистериозна непозната жена.

Оказа се, че това не е първата певица в живота на Ун.

През 2005 г. южнокорейските разузнавателни агенции споменаха за певица, с която Ун имал отношения и която го придружавала на публични събития.

Хуон Сун Уол имала романтична връзка с бъдещия лидер на Северна Корея, докато били все още студенти в швейцарския град Берн. Връзката им обаче не срещнала разбиране от страна на баща му Ким Чен Ир и на влюбената двойка им било забранено да се виждат. 

Ким Чен Ун застана на чело на комунистическата страна през декември, след като наследи баща си Ким Чен Ир. Той е третият от династията Ким който управлява.

Предполага се, че вождъте роден през 1983 или 1984 г. Точната му дата на раждане остава неизвестна.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване