07/26/12 09:23
(http://radiomilena.com/)

Ретро парад ще има в Поморие

retro1 Ретро парад ще има в ПомориеНа 28 юли /събота/, от 10.00 ч., на площад „Св.Св. Кирил и Методий” пред Кинотеатъра в Поморие за първи път ще се проведе Парад на ретро и класически автомобили. Ретро парадът ще събере на едно място десетки легенди от автомобилния свят на миналия век. Ще могат да се видят Mustang, Chevrolet Charger, BMW 2002, Triumph TR4, Citroen 2CV, Ford Taunus и още много други. От 14.00 ч. ще се състои награждаване на най-стария и атрактивен автомобил, след което всички автомобили ще направят парадна обиколка по следния маршрут: Площад „Св.Св. Кирил и Методий” – ул. „Ал.Константинов”- бул. „Яворов”-  Интер хотел Поморие – ул. „3 март” – Спортна площадка – хотел  „Манц” – ул.„Самуил” – ул. „Солна” – Община Поморие – светофара ( ул. „Сливница” ) – „Княз Борис I” – пътя за Бургас.

 Ретро парад ще има в Поморие

bookmark Ретро парад ще има в Помориеsvejo Ретро парад ще има в Помориеgoogle Ретро парад ще има в Помориеdelicious Ретро парад ще има в Помориеstumbleupon Ретро парад ще има в Помориеfacebook Ретро парад ще има в ПомориеСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване